Fra 1. juni er de fleste spillere på sommerferie, for å være klare til pre-season tidlig i juli. Derfor er det viktig å ha klar gjort hvilken arbeidsgiver, og hvilken klubb man skal møte opp hos, når ferien er over. Mange spillere vil signgere kontrakter nå- eller helt mot slutten av overgangsvinduet 31. august. 

* Aguero har signert ny kontrakt med Manchester City som holder Diego Maradonas svigersønn på Ethiad til 2017. Det samme har kaptein Vincent Kompany.

* Martin Skrtel i Liverpool er grinete over å ha mistet plassen til gode gamle Jamie Carragher, Kolo Toure er på vei på fri transfer fra Manchester City. Liverpool skal også være svært så interessert i å signere Portos lynving, Christian Atsu.

* I følge Daily Mail er Tottenham spillere og trenerstab allerede på plass i Karibien, hvor de slikker sine sår etter å ha mistet Champions League plassen til erkerival Arsenal. Skulle lagets diamant Gareth Bale forsvinne til f.eks Manchester United så  blir det tøft å gå på en ny sesong i august.

* Undervurderte Rafa Benitez skal være på vei til Napoli, men det er litt usikkert om dette fortsatt bare er et rykte. Hans ambisjoner er utvilsomt langt høyere.

* Joey Barton- verdens mest usympatiske fotballspiller, ønsker å bli værende i Maresille- på utlån i fra nedrykksklare QPR.

Helt fram til overgangsvinudet stenger på sommerens siste dato, vil vargas12.com- en av Norges mest spennende bloggere, og som leverer langt flere innlegg enn de aller fleste andre, gi deg alt du trenger å vite om spilleroverganger i England.

Stilt gjerne spørsmål eller kom med forslag og overganger som er verdt å ta med i neste innlegg.

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Toppbloggere får igjen refs for snikreklame

Toppbloggere med, selveste Fotballfrue i spissen får nok en gang refs fra Forbrukerombudet. Saken gjelder snikreklame mot sine lesere. 5...

Utroskap akseptert og endel av forholdet?

Aldri før har svenskene hatt så mange seksualpartnere, tallet er doblet i alle aldersgrupper og firedoblet blant de eldste. Årsaker:...

Lukk