Både Chelsea, Liverpool, Manchester City og United vil bruke mye penger før seriestart. Det berømte overgangsvinduet åpner 1. juli og stenger 31. august, i denne perioden kan det settes rekord i samlet overgangssum for spillere til og fra engelske klubber.

Allerede nå har mange klubber blitt enige om spillere inn og ut, papirarbeidet kan derimot ikke startes før 1. juli.

Den brasilianske Hulk (26) som spiller i Zenit i St. Petersburgh skal være på vei til Chelsea for svært mye penger. Den russiske klubben ønsker ikke å selge, men José ønsker å kjøpe, da er det liten tvil om at Hulk spiller for Chelsea neste sesong. Michael Essien (30) er linket tilbake til Chelsea for nok engang å spille under sin favorittmanager Mourinho.

David Moyes henter unggutten Guillermo Varela (20) fra klubben Penarol i Uruguay. Moyes har også signalisert en meget streng og hard linje som manager for en av verdens største fotballklubber. Det må nok til for å prøve å holde kontroll på stjerne så lenge som mulig.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=svQos9G06Z0[/youtube]

Manchester City har sikret seg den brasilianske stjernen Fernandinho (28) fra den ukrainske klubben Sjakhtar Donetsk. Prisen skal være på mer enn £34 millioner. Pellegrini vil selvsagt få muligheten til å bygge sitt eget lag, det kan bety at det er mange av stjernene i den digre City-troppen som skjelver litt i silkeshortsen.

Liverpool er en klubb det alltid linkes gode spillere til, om Suarez blir værende eller velger å bli værende på Anfield har stor betydning om det blir nye kjøp. Noen spillere vil komme, hvor mange er foreløpig out in the blue.

Swanseas sportsdirektør har gjort tidenes tabbe, ved å legge seg ut med klubbens mest populære og mest suksessrike manager i klubbens historie, Michael Laudrup. Dansken har allerede begynt å pakke kofferten. Storklubber over hele Europa står i kø for å sikre seg en av Premier Leagues heteste managere.

Everton gjorde som forventet og hentet inn Wigan manager Martinez. Han kan få trøbbel med å beholde belgieren Fellaini som er linket til de fleste klubber. Martinez har vært stor i kjeften allerede fra start og lovet Champions League spill (topp 4) på Godison Park. Det er sjeldent smart.

Fullham har sikret seg den nederlandske keeperen Maarten Stekelenburg (30) fra Roma.

Om du gikk og siklet etter at din favorittklubb skulle signere trippelvinner Frank Ribèry (30), så blir du nok skuffet. Om du ikke er fan av Champion League- mester, Cup-mester og serie-mester Bayern München da. Franskmannen har signert en ny 4 års kontakt med mestrene.

For de spesielt interesserte så har Kenny Jackett signert som ny sjef for Wolves. Han sa opp sin stilling som manager for Millwall samme dag som Wolves sparket Dean Saunders, rett etter sesongslutt. Jackett har påtatt seg en svært vanskelig oppgave da Wolverhampton Wanderers er en klubb som er i fritt fall og har en spillergruppe som ikke fungerer.

Overbetalte spillere som er i «krig» med både fans og medspillere og som ikke er interessert i noe annet enn å kjøre fete biler og heve en skyhøy lønn. Kenny Jackett har mange vanskelige oppgaver, der det å fjerne de spillerne med høyest lønn pga nedrykket fra Championship som den viktigste.

Fotball er verdens største idrett, sett av milliarder av mennesker hver eneste uke året igjennom. Vargas12.com er en blogg som følger de engelske lagene generelt, og Premier League spesielt.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Du sitter der du og ja, fet og sulten?

Sommer er tid for mat! Hva er ikke bedre enn ei skikkelig deilig oste-grill, som det velter deilig smeltet ost...

FFK- snart historie, bør legges ned?

Fredrikstad Fotballklubb var en av de største og viktigste klubbene i Norge for bare noen få år siden. Så sent...

Lukk