VM i fotball går mot slutten. De fire store favorittene står igjen som semifinalelag. Tyskland møter Brasil, Argentina møter Nederland. I England er allerede VM glemt som nok en enorm skuffelse for håpefulle fans. Ball-øya gjør seg nå klar til tidenes beste sesong i Premier League og Championship. 

Heldigvis vil norske media følge nest høyeste nivå i England langt nærmere nå enn tidligere, utelukkende pga en mann, Ole Gunnar Solskjær. Han må finne seg i å være store favoritter til å vinne den lange og tøffe ligaen som starter opp 8. august, og som har hele 46 kamper før den avgjøres i mai 2015.

Wolverhampton Wanderers er en annen storklubb Cardiff og Solskjær må beiseire å den kommende Championship-sesongen.

Vi anglofile som elsker engelsk fotball har mye å se fram til i tiden som kommer. Flere av de nye heltene vi har hatt gleden av å stifte bekjentskap med i VM i Brasil, vil kunne havne i Premier League. Chiles Alexis Sánchez (20) er så godt som klar for Arsenal, han kommer fra Barcelona for omlag £32 millioner, om unggutten blir enig med Londons-klubben om sin personlige betingelser. Sánchez scoret som kjent Chiles mål i kampen mot Brasil (1-1), men måtte se seg slått etter straffespark-konkurranse.

Manchester United reveal new home kit for 2014-15 Premier League season

Manchester Uniteds nye drakt for den kommende sesongen Foto: nike/ Thetelegraph.co.uk

– Den franske høyre backen Mathieu Debuchy (28) har også så vidt kommet hjem fra Brasil, men er i sluttforhandlinger med en overgang til Arsenal fra Newcastle. London-klubben skal være villig til å betale de £12 millioner som er forlangt for den gode forsvarsspilleren. Også Lars Bender på Bayer Leverkusen er på lista til aktuelle spillere for Arsene Wenger, men tyskeren måtte trekke seg fra VM grunnet skade. Foreløpig er det ikke klart om han spilleren selv ønsker å flytte til London.

Ashley Cole skal være i Italia, nærmere bestemt i vakre Roma for å signere en toårs kontrakt for den italienske storklubben. Den energiske backen har ingen framtid hos José Mourinho og fått beskjed om å finne seg en ny klubb. 33-åringen ble utelatt av Roy Hodgson da han  plukket ut sin tropp til VM i Brasil.

Chiles målvakt, Claudio Bravo (31) går fra Real Sociedad til Barcelona og han har skrevet under for 4 år. Avtalen skal være verd 12 millioner Euro.

Arturo Vidal (27) , en annen av Chiles spillere som har gjort et godt inntrykk i Brasil skal være på vei til Manchester United. Juventus-spilleren selv har ytrer ønske om å få vise sine kvaliteter i Premier League. Noen overgangssum er foreløpig ikke kjent. Midtbanespilleren har vært en av de beste spillerne for Chile i VM.

Fra før har Manchester United forsterket laget kraftig med Atlético Bilbaos offensive midtbanespiller, Ander Herrera (24) for £29 millioner.  Også Luke Shaw (18) er klar for Louis van Gaals tropp. Forsvarspilleren kostet intet mindre enn £30 millioner og vil tjene ca 1 million norske kroner pr uke. Louis van Gaal ser ut til å være ivrigst på overgangsmarkedet så langt denne sommeren.

7. plassen fra i fjor var en glipp Manchester United sent vil glemme og den skal åpenbart ikke gjentas kommende sesong. 

Liverpool er i ferd med å miste sin toppscorer Luis Suarez under kontroversielle omstendigheter. Et nytt bitt, ny overskrifter og ny fortvilelse hos Brendan Rodgers tvinger fram et salg av klubbens største stjerne. Den største på flere tiår. Liverpool må erstatte sin falmende juvel, Benficas lynving Lazar Markovic (20) er en av flere nye spillere Rodgers ser ut til å hente inn. Serberen kan komme til Anfield for £20 millioner.

En lang rekke klubber vil kjøpe og selge spillere før sesongstart. Vargas12.com skal følge overgangsvinduet nøye i denne perioden. Vi vil være blant de første mediene i Norge til å fortelle deg om siste nytt fra England og Europa forøvrig. Sørg for at du ikke går glipp av en enste overgang ved å logge deg på vår Facebook-side for daglige oppdateringer.

Vi vil komme tilbake med masse nytt så snart det er overganger det kan være til dine interesse å få vite om.

 

Vargas

 

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
22. juli 2011- Hvor var du da Norge ble endret for alltid?

http://www.youtube.com/watch?v=z9fbClGAn-w 22. juli 2011 er den mørkeste dagen i det moderne Norge etter 2. verdenskrig. Terroren kom så alt for...

Nordmenn dauer som fluer i trafikken!

Nordmenn dauer som fluer i trafikken! Beregninger gjort av de som har greie på slikt mener å vite at det...

Lukk