NRKs viktigste sangkonkurranse, bortsett fra Eurovisjon er Stjernekamp. Nå er vinneren kåret for 2013, og for en vinner vi fikk. Silya Nymoen (35) er Norges ultimate entertainer.

Tårene rant på dommere og artister, et spekter av de helt sjeldne ble vist fram i årets finale. Neste sesong er allerede under planlegging, der skal de stå på for å overgå dette.

5262470934_02dcffb84a.jpgSilya Nymoen vant Stjernekamp 2013


Du hadde kanskje ikke hørt om henne før hun satte sine ben i studio og sang seg inn i også ditt hjerte via en knalltøff konkurranse mellom de beste av de beste artistene i Norge.

I finalen møtte Silya søte og meget talentfulle Agnete Johnsen (19). Det måtte gå som det gikk. Jenta fra Finnmark gjorde en fantastisk innsats med tre magiske låter. En glimrende karrière står garantert for hennes føtter. Hun kan bli en framtid vinner av Stjernekamp, definitiv.

– Etter et forrykende åpningsnummer der Silya, Agnete og de utstemte tolket Michael Jacksons Beat It kunne programleder Kåre Magnus Bergh endelig rope finalen av Stjernekamp i gang. NRK på sitt beste. Fantastisk regissert, strålende finalister og en programleder som vanlig i storform.

– Dommerne, spesielt Mona B. slet voldsomt med å holde tårene unna når siste låt var sunget. Forståelig nok. Ikke et øye var tørt i de tusen hjem heller om man skulle gjette. En verdig finale med en fortjent vinner. «You Got The Love» med vinneren, Silya Nymoen vil gå igjen som et av de sterkeste singel-prestasjoner av en artist i Norge i moderne tid, på TV.

Magisk.

– Du som ikke har fått med deg Stjernekamp har gått glipp av stor underholdning, du bør allerede nå begynne å forberede deg for hva som kommer neste år. Skal det slå finalistene 2013 må det bare bli jævlig bra. Det er mye å glede seg til. Man må håpe NRK klarer å treffe med sin artister, det har selvsagt alt å si for programserien.

Selvsagt kommer en ny sesong med Stjernekamp neste år, det skulle bare mangle.

 

Foto: Flickr/  jan cain

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
50 Shades of Grey- se klipp fra filmen alle venter på

E.L James har blitt søkkrik på bøkene "50 Shades of Grey", Erika Leonard (50), som hun egentlige heter er kvinnen som skapte...

Snille Anders kan ikke stå bak 22. juli

Debatten går en høy gang. Forfattere har fått tilgang til en kilde som ikke lenger kan forsvare sitt ord, derfor...

Lukk