Å være singel kan være en vanskelig situasjon for mange. Noen velger å være singel og trives med det livet. De aller fleste ønsker å ha en partner, en å snakke med og å bli elsket av.  Det kan være tungt og tomt å spise alle måltider hjemme alene.

Spesielt i jula og andre høytider der det er mye fritid kan det være ekstra ille å ikke ha noen ved sin side.

Du må selv finne ut hvilken måte du skal gå fram på for å finne en god løsning på din single tilværelse. Tror du at en høy mørk prins, eller en vakker kvinne som er prikk lik drømmedama du fantaserer om,  kommer og ringer på døra de så har du enten skikkelig flaks, eller du må vente fryktelig lenge.

Men, fortvil ikke. Det finnes en der ute for deg også. Helt sikkert!

Du må bare ta deg selv i nakken, ta det første skrittet bort fra ensomheten, i mot tosomheten.

Det kan lønne seg å være tålmodig og være rimelig trygg på hva du ønsker i en partner og kjæreste. Senk kravene til ditt eget nivå. Det er ikke alle som kan få Brad Pitt  eller Cheryl Cole. Velg en kjæreste som du skal kunne dele mange år sammen med. Begynn med å finne en du har god kjemi med. Det kan være en bra start.

Å være forelsket er den beste rus man kan få, den er både gratis og ufarlig. Alle mennesker fortjener å oppleve den. Da føler man at man lever.

Bruk Internett, sosiale medier, gode venner som kan komme med gode råd. Bruk også litt ekstra flid med deg selv. En person som ser bra ut har langt større sjanse enn en som ikke gidder å bry seg.

Å sjekke på byen en lørdagskveld kan fungere, men jeg vil ikke anbefale det som et sted å finne en partner. Velg heller å møt felles søkende i forskjellige fora. Det er mange steder å velge i mellom.

 

– Jeg er ingen ekspert på område, men jeg har erfaring i fra å møte mennesker via nettet, og jeg kan love deg at dette virker. Min kjæreste, elsker og beste venn i en og samme person traff jeg på nettet for nøyaktig 4 år siden. Vi har bodd sammen i to og et halvt år og er fortsatt svært forelsket. Det kan bli lik suksess for deg også.

– Du skal ikke legge ut livshistorien din, men være ærlig når du legger ut om deg selv. Å bli tatt i løgn allerede på første date gir et elendig første inntrykk. Vær heller ikke naiv. Det er mange mennesker der ute som er på nett med falske profiler, da er ofte penger et tema som raskt kommer på banen. Da bør alle alarmklokker ringe på en gang.

Du merker raskt om den du skriver med eller møter er en ekte person som er ute etter det samme som deg. En livsledsager, en å bli glad i. En å dele livet med rett og slett .

Blir du forelsket så er det ingen annen følelse i verden som kan sammenlignes med det. Du fortjener det du også.

Tenk å få seg en kjæreste til jul da.

Det fikk jeg for 4 år siden. Mitt liv har et nytt tidsskille fra den dagen.

Vil du finne kjærligheten så må du tro på at den finnes for deg, for den gjør det.

Lykke til!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Roald Amundsen- 14. desember bør det flagges over hele Norge

  Roald Amundsen, en av de virkelige heltene. En mann Norge har all grunn til å være meget stolt av,...

ADELE- one of the greatest artists…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7AW9C3-qWug&feature=fvwrel[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k[/youtube] Liker du musikk så vet du selvsagt alt om ADELE (23). Verdens mestselgende artist. En britisk...

Lukk