Om man er singel, i forhold eller er friseksuell og har sex med med flere på en gang om det er kvinner og/eller menn. Orgasmen kommer ikke av seg selv, og det er ingen garanti for at man lykkes med å oppnå orgasme uansett hvor mye man forsøker.

Faktisk kan det å forsøke for lenge, for mye og for intenst være en direkte årsak til at mange mislykkes. Det sitter ofte i hodet. Da er det bedre å stoppe for så å prøve igjen senere.

Å oppnå orgasme er viktig for de aller fleste. Ikke alle synes det er like enkelt å få til om man er singel. Disse fantastiske produktene fra Erotikknett.no kan være nettopp det du trenger.

En ny trend som er stadig bedre kjent er at kvinner ved enkle grep kan oppnå sprutorgasme. Det som skal til er stimulering av G-punktet.

– Det er noen kjertler som ligger langs urinrøret som sammen trigger den kvinnelige ejakulasjonen. Disse kjertlene som produserer væsken, beskrevet som kvinnens prostata, er velutviklede hos noen, og nærmest ikke-eksisterende hos andre.

Det er opp til deg å prøve, det beste hjelpemidlet er en G-punkts-stav. Her er et godt eksempel på en slik:

Bestill Feelz toys Gino her

Feelz toys Gino er en enkel og elegant vibrator i ren silikon, skapt for stimulering av G-punktet.

– Mange single har sex med forskjellige partnere med jevne mellomrom. Noen er ikke så heldig å få muligheten til det, og da kan det gå lang tid mellom hver gang man har sjansen for et godt og verdig knull.

Det alene skal ikke måtte ødelegge for deg som er singel og kåt.

Det er mye å velge i på nettet, via vargas12.com får du hjelp til å finne det som passer best for deg. Noen må ha det mørkt, stille og forsiktig, andre ønsker det hardt, vått og lenge med flest mulig.

En orgasme er ikke en orgasme. Det finnes flere variasjoner. Noen foretrekker vaginal orgasme som oppnås ved stimulering av G- punktet. Andre nyter det best ved stimulering av klitoris.

Her er det også produkter som er produsert for å oppnå klimaks på best måte. Da anbefales et av verdens mest solgte produkter. En Sqweel 2.

Sqweel 2 bestiller du her

Sqweel er en klitoris stimulator ulikt det meste på markedet, og gir en unik følelse av å få oralsex.

Vi er så forskjellig vi mennesker, slik er det med våre drifter, følelser og behov. Forskjellige individer har forskjellige behov, nettopp derfor er det så mye forskjellig å velge i på Erotikknett.no.

Om du tror at du er spesielt kinky, grisete eller gjør noe galt ved å bestille sex-leketøy på nett så tar du veldig feil. Snart er det mer unormalt å ikke ha et eller flere leketøy av erotisk karakter.

Kundegruppen til nettbutikkene er som gjennomsnittet for seksuell aktivitet. “Alle” bestiller, og det er faktisk like sannsynlig at tanten din har et leketøy som venninnen din.

En stadig voksende gruppe nettkunder som handler sex-leketøy på nett er menn. Mye tyder på at også menn finner gleden av forskjellige produkter som er tilpasset menns behov og nytelse.

Husk at det er du som bestemmer over ditt liv, dine følelser og din orgasme.

Nyt livet og orgasmen!

Vargas i samarbeid med Erotikknett.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sliter du med å få banklån? Her kan din løsning ligge!

Dessverre så er det norske samfunnet slik at du som singel ikke kan få lån på normal måte om du...

Lukk