Singel? Skyld deg selv! Ingen som ikke ikke ønsker det, fortjener å være alene, ensom og singel. Å finne den rette derimot, er lettere sagt enn gjort for de fleste.

Her gir vi deg noen gode råd for hvordan du skal gå høsten i møte, som forelsket.

For det er faktisk bare deg selv du har å takke om du sitter der, kveld etter kveld og lengter etter ei hand å holde i.

Noen velger å være singel og er lykkelig med det. Selvstendige kvinner og menn som trives i sitt eget selskap, ser ikke på et forhold som nødvendig.

De klarer seg ofte økonomisk har gode venner, sannsynligvis en bra jobb og treffer det motsatte- eller det samme kjønn når behovet melder seg. Slik er det stadig flere som lever. Per 2015, dundrer nordmenn mot 900.000 “eneboende” ifølge statistisk sentralbyrå.

Ikke alle av disse er lykkelige som single. Garantert. Derfor bør du følge noen få gode råd. Vargas12.com er bloggen som har satt relasjoner, forelskelse og kjærligheten i fokus, i mer enn seks år. Her kommer enda noen fler gode råd.

Singel? Skyld deg selv!

I teknologiens forunderlige verden, finnes det hjelp og verktøy for det aller meste. Om ikke mer enn et par tiår, har vi sex med menneskelignende roboter, med kunstig intelligens som stønner myke ord i øret ditt. Så er du advart. Innen den tid, bør du legge deg på minnet at det er en der ute, også for deg.

Første bud; senk kravet til et realistisk nivå. Du kan drømme om de fantastiske kropper, de største kjendisene og de deiligste modellene. Men, hallo!? Du kan ikke få alt som er inne i ditt hode. I din fantasi, la det bli der det er, og kom tilbake til jorden.

Like barn leker som kjent best.

På din smarttelefon har du minst en app du ikke trenger. Bytt denne ut med en nyttig app, som kan gi deg muligheten til å komme i kontakt med andre – som leter etter det samme som deg.

Søk i samme liga, finner du en “M A T C H” er det bare å vise deg fra din aller beste side. Høsten kan bli lang, mørk og ensom om du ikke legger en slagplan for hvordan du skal bli attraktiv for andre.

Andre som søker den rette. Du er jo den rette for flere, de bare vet ikke om deg ennå. Er du med?

Av alle ting i verden du bør passe på nå, nå når du er ute på markedet – er å vokte deg vell for de som ikke vil deg vell. De opererer i tusentall, de ser bra ut, men har fiktive profiler.

Kvinner og menn som ønsker å lure deg for dine verdier. Nøyaktig hva du vil høre og lese i sine kommentarer til deg, er hva som kommer i melding etter melding.

De kan ikke møte deg av ulike årsaker, de er sannsynligvis ikke bosatt i samme by, men ønsker for alt i verden et møte. Så snart som mulig. Ofte – nesten alltid, mangler de penger til flybillett, om ikke du kunne hjelpe til?

Da bør du åpenbart kutte all kontakt. Dette er og blir svindel, du bør ikke la deg lure. Gå aldri med på å betale fem flate øre til folk du aldri har møtt.

Skal du finne deg en partner, med langsiktige mål som en framtidig kjæreste og samboer, må du møte vedkommende ansikt til ansikt. Jo før jo bedre. Er det ingen gnist, kjemi eller gjensidig interesse, sparer dere begge masse tid og kan gå videre.

Dette vet du faktisk etter et par minutter. Sansene dine er i helspenn. Lukten, inntrykket, kommunikasjonen, smilet, øynene, hendene – alt sjekkes ut. Noen ganger klikker det. Da er det bare å kjøre på.

Heldigvis er de aller fleste, spesielt nordmenn kanskje, ærlige, redelige og skikkelige folk – på jakt etter en å dele livet med. På jakt etter en å bli trøstet av, på jakt etter en å våkne sammen med, og en å bli elsket av. En å elske.

Du av alle, fortjener selvsagt å finne denne rette. Nå er det helt opp til deg å gjøre kloke og riktige valg.

God jakt!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fifty Shades Darker – nå vet vi hvorfor …

 Valentines Day, medio februar 2017, får vi vite sannheten. Film to av tre eller kanskje fire om Anastasia og den...

Lukk