Er du singel så har du frihet. Er du i et forhold har du en begrenset frihet til å sjekke opp noen andre, om dere ikke er av det slaget som har et åpent og fritt forhold, der sex med andre blir sett på som et krydder i hverdagen. 

Det er faktisk noen som velger å leve slik. Sex med den som måtte friste.

– Har du en partner som betyr mye for deg, vil du selvsagt ikke dele vedkommende med noen andre, dette ligger i ryggmargen på de aller fleste. Allikevel er det noen som har denne fetisjen, som gjør at de tenner på at partneren blir tatt etter alle kunstens regler, mens den andre ser på.


Er du singel, har du ikke denne utfordringen, da er det du som er på jakt, hele tiden. Mange tror at det er ute på byen man kan finne en partner. Det stemmer dårlig. Man kan finne seg en å ta med hjem for felles glede, ofte ender med kun denne ene natten.

«One night stand» er og blir oppskrytt.

til blogg 003

10 function remote bullet rosa Foto: vargas12.com

Er man singel og ikke har noen fast knulle-kompis, kan det være greit å ha gode hjelpemidler for hånden. Par bruker også- sex-leketøy, men da ofte som et substitutt til å oppnå orgasme for både han og henne.

 Orgasmen gir økt livslyst og færre spenninger både psykisk og fysisk. I tillegg til at pulsen stiger og at vi forbrenner fler kalorier, øker orgasmen forekomsten av serotonin, et stoff som blant annet påvirker lysten på mat.

Du som singel har kanskje en fordel mht å oppleve fler partnere og har med det et litt mer spennende sex-liv. De som lever i parforhold kan med litt kreativitet gjøre mye for hverandre med riktig «verktøy». Noen elsker anale-gleder, andre ønsker kun samleie og penetrering for å lykkes. Noen andre igjen vil ha litt av alt.

– Folk generelt har ikke tid til å holde på så lenge med sex-akten. Ifølge «the Journal of Sex Research» varer vorspielet i tolv minutter, selv om både menn og kvinner ønsker at det skal vare i ca. atten minutter. Selve samleiet varer fra fem til syv minutter.

– Sex er kommet for å bli, heldigvis, ellers ville menneskeheten dø ut sakte, men sikkert. Skulle menneskeheten forsvinne av andre grunner, kan man like godt ha god kvalitet-sex så ofte man lyster i mens man venter.

Absolutt alt av det hjerte måtte begjære finner hos Erotikknett.no.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Katter bør skytes, de er en fare for vår eksistens

Det mener ihvertfall eksperter som også påstår at katter dreper alt for mange andre dyr. Dette er et enormt problem...

Den forbudte «frukten» frister alltid mest

Av bibelen kan man leste at djevelen ville friste Jesus med forskjellige fristelser. Jesus stod i mot alle de utfordrende...

Lukk