Da Egil Olsen bedre kjent som Drillo var trener i Wimbledon for ca 20 år siden, ble han kalt for den gale professoren fra Norge av britiske aviser.  Det likte den tidligere «Østsiden» spilleren så dårlig at han gikk til sak og vant. 

– Når man nå vet hvordan det har gått med Egil Olsen i ettertid av England-fadesen så har han vel ikke sovet dårlig så mange netter. Han har hatt suksess som fotballtrener den godeste Drillo som holder seg meget godt, sine snart 72 år til tross.

En annen «olding» er far sjøl i Manchester United som er ca like gammel som Drillo. Alt tyder på at det faktisk er «Fergie» som er den gale «professoren». Han oppfører seg ihvertfall sånn stadig oftere.

«Sit down Fergie, you old mug», var replikker man kunne lese på det sosiale nettverket «Twitter» i det øyeblikket Manchester United og Ferguson så rødt.

The Old Mug Foto: Dailymail.co.uk

– Han så vel mer ut som om han var 25 år da laget hans fikk en spiller utvist mot Real Madrid i en viktig kamp i Champions League nylig. Han spratt opp og løp ned de få trinnene til kanten av banene for å rope ut sin misnøye til dommeren.

– På veien mot linja dyttet han like godt til en av sin assistenter så han holdt på å gikk på tryne i trappa på Old Trafford. Vill i blikket og frådende av raseri. Rykter vil ha det til at han låste seg inne i garderoben etter kampen. Om han satt i dusjen og suttet på tommelen vites ikke.

David Beckham fikk også i sin tid kjenne på den gale mannens vrede da han sparket Ole Gunnar Solskjærs tilfeldige fotballsko rett i øyenbrynet på vakre David så blodet fosset, det var starten på slutten for ikonet Beckham.

– En av de beste spillerne på Manchester United gjennom flere sesonger, selveste Wayne Rooney ryktes å være på vei bort fra «Theatre of Dreams». Et noe overraskende grep, men det kan kanskje være starten på slutten for gamle Ferguson også. Mangt tyder på at han er på vei til å miste grepet.

– Kritikerne har fått vann på mølla når det ser ut til at Sir Alex Ferguson setter ut en av sine beste spillere i sesongens viktigste kamp. Det, sammen med det røde kortet som gjorde Fergie rødere enn noen gang, kostet det røde Manchester laget en plass i Campions Leagues kvartfinale.

The Sun hevder at summen United vil kreve, er 25 millioner pund. Daily Star hevder at United-manager er klar til å kvitte seg med Rooney på grunn av bekymring for drikking og røyking.

Alle rykter i britisk presse må ikke ha rot i virkeligheten, men det er noe som ikke stemmer når en av de normalt sikre spillerne ikke starter en så viktig kamp som den United nylig tapte.

Er det starten på slutten også for Sir Alex Ferguson?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Her er Paradise Hotel videoen som forteller deg mer enn du vet…

Paradise Hotel starter mandag 11. mars, og i denne videoen får du vite noen hemmeligheter som kan være verdt å...

Har du nok kunnskap? Neppe! Gjør noe med det da vel…

Odd Børretzen sa en gang noe klokt, det vil si han både sa og sang kloke ting hele tiden, men...

Lukk