Sirkus Northug fortsette. Jeg kan ikke begripe hvorfor det er sånn mediastorm rundt den storkjefta trønderen som tror han er kongen.

Det er spaltemeter og direkte sendte TV intervjuer hele tiden. Det er VM på ski snart, og hva så? Tror noen det kanskje er Petter Northug som får all fokusen? Men kanskje ikke alle medaljene mange forventer?

En norsk skihelt elsket av et helt folk.

 En ekte vinner, en ekte helt med de rette innstillingene- En fantastisk person med glimt i øyet og et flott smil. Verdens beste kvinnelige skiløper mange kan lære masse av. Inklusive Northug! Nemlig, Marit Bjørgen.

Sirkus Northug fortsetter…

Petter Northug mangler bare klovnenesen for være den perfekte klovn til forargelse for stadig flere skielskere.

Er det kun Petter Northug som er mannlig skiløper for Norge? Skal man lese mediabilde riktig så kan det absolutt virke sånn.

Det er ingen tvil om at man trenger folk som tør å by på seg selv, gå nye veier, gjøre ting andre før ikke har gjort. Men det blir så innmari flaut, og fallet så stort når man er så diger i kjeften, har så til de grader selvtillit at det blir bare dumt, spesielt når det går så dårlig i sporet…

Hadde Petter Northug vært konge i skisporet og vunnet så mye som det er forventet av en skiløper som selv har laget forventningspresset så høyt som han, så hadde alle hjerter gledet seg, men pr i dag er Northug mer klovn enn konge, dessverre.

VG-kommentator Truls Dæhli mener Petter Northug var usportslig da han stengte konkurrentene under mandagens etappe i Tour de Ski.

Det må jeg si me enig i, Petter Northug.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO-Forsvarsminister Faremo må gå!

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=trdhHeYhXho&feature=fvw[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mD54IuutGR4&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RFoxC0Re4SY[/youtube]   Ine Marie Eriksen Søreide (H) krever svar fra forsvarsministeren om hvorfor hun ikke har oversikt...

Lukk