Suttrete, pr kåt og arrogant. Det er vel de ord jeg først kommer på når jeg hører navnet.  Hagen er som en liten guttunge som blir fratatt lørdags godte posen.

Hagen elsker oppmerksomhet. Mange godbiter har det blitt på pressen; fra milliardærens ekstravagante fester til hissig ordskifte med statsminister Stoltenberg.

Selv skyter Hagen fra hofta, men han kan bli dødelig såret når andre trekker raskere enn ham.

Hvis noen sier han i mot eller kommer med argumenter som ikke passer med hans egne så smeller det. Milliardæren går langt i å klage på alt og alle rundt seg, og hans kone Mille- Mari Treschow  ser ut til å ha gått lei hele fyren da det ryktes om trøbbel på hjemmebane. Synd for dem selvsagt.

Hagen har i en årrekke gjort seg bemerket i media med merkelig, kontroversielle og pinlige utsagn. Blant annet å sende skjortesnippene sine til England for å bytte disse, i stedet for å kjøpe ny skjorte. Og han gikk ut i media og skjelte ut bildet som Norges fremste kunstner, Vebjørn Sand malte av Hagen og fru Treschow til deres bryllup.

Det siste oppgulpet fra en av de få i Norge som har både egen tjener og butler, er at han beskylder Finn Jebsen for å ha ringt med dreid  stemme for å få han til å selge seg ut i gigantselskapet ORKLA. Jeg bare lurer på om det kanskje har veltet over på feil side for Hagen, kanskje hører han stemmer også?

For en tid tilbake mente både hagen fru Treschow at det spøkte på Norges største privateide eiendom Fritzøe Gods i Larvik.

Fritzøe Hus i Larvik

Det er ingen hemmelighet at Stein Erik Hagen og han Frue ser på seg selv, og trives utmerket med kongelige.

Mulig det er deres enorme samlede formue som gjør de til selvutnevnte kongelig?

Når paret skulle ha bryllup i 2004 inviterte de like godt 1000 gjester til bryllupet. Snakk om å være glad i oppmerksomhet, pomp og prakt…

Orkla-eier Stein Erik Hagen (54) angrer ikke på beskyldningene om at tidligere Orkla-sjef Finn Jebsen (60) står bak en organisert svertekampanje mot ham. – Jeg er temmelig sikker på at han står bak, sier Hagen.

Finn Jebsen er nok en slu rev, og har helt sikkert sine svin på skogen han også, som de aller fleste konsernledere har, men at han skal bedrive telefonterror kan vel ikke Hagen selv tro på? Det må finnes visse grenser for hvor barnslig, smålig og lavt man kan komme?

Neste utspill fra Hagen er vel at Jebsen er sett i buskene på Fritzøe der han også ble sett i det han ringte på og stakk av…

Sirkus Hagen fortsetter, og det er vel bare i Norge en av de største industriledere kan oppføre seg som en drittunge og komme unna med det?

Mye tyder på at fru Mille har sett seg lei av alle merkelige utspill fra ektefellen og det kan gå mot en durabelig skilsmisse for rikingene.

 

Vargas

Tags: Stein Erik Hagen

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Partnerbytte og gruppesex mer vanlig?

Hva hadde du sagt da? Hvis dama di hadde kommet med forslag om partnerbytte? Hvis dere skulle kose dere på...

SEX selger!

Det kan hende du blir litt skuffet nå, da du sikkert trodde at jeg nok engang skulle skrive om Bree...

Lukk