Siste nytt fra Premier League – fansen tilbake? Bortefansen får dessverre ikke lov til å besøke Premier League-arenaene kommende sesong. Det bestemte FA nylig i samarbeid med helsemyndighetene. Hjemmefansen sitter med et ørlite håp om å få besøke sine favorittlag. Og 3. oktober er en dato som er satt for å få noe fans tilbake på arenaene. Men det er fortsatt ikke klarert med myndighetene.

Sevilla lurte Roma, Wolves, Manchester United og Inter. En stor bragd av spanjolene som vant Europa League for sjette gang.

Nå er det kun Champions League-finalen igjen av en maraton-sesong vi ikke har sett maken til. PSG mot suverene Bayern München. Det tyske storlaget minner oss om Barcelona, da Barcelona spilte Barcelona-fotball, slik bare Barcelona kan det. Nå spiller Bayern München slik bare den aller beste utgaven av Bayern München kan det. Fantastisk og uslåelig. Siste nytt fra Premier League – fansen tilbake?

Lest? Premier League planlegger uten tilskuere

Så vidt vi vet, vil altså ingen bortefans få lov til å komme på noen arenaer i Premier League. Antallet hjemmefans er ikke avgjort, men det er åpenbart at det vil bli gjort restriksjoner – for ikke å spre smitte på tribunene.

Allerede 12. september sparkes en ny, lang Premier League-sesong i gang igjen. Den blir nok ikke like dramatisk som den vi nå avslutter. Overgangsvinduet er åpent og det kan handles til 5. oktober. Noe som gir lagene god tid på å selge og kjøpe spillere.

Wolves vil sloss om medaljer

Liverpool var imponerende suverene, men alt tyder på at det vil bli langt jevnere enn forrige sesong. Hvorfor? Fordi Liverpool virket langt mer sårbare etter oppstart fra nedstengningen, da spenningen var borte. Manchester City er inne i et generasjonsskifte, men det er fortsatt mange lag med mye penger som kan tukte Liverpool. Vi nevner i fleng. Chelsea har allerede begynt handlingen, det samme har Arsenal.

Solskjær og Manchester United har mer enn nok å rydde opp etter Harry Maguire, kapteinen, som herjer vilt på ferie i Hellas. Ikke har den gamle storklubben begynt å handle enda, heller. Vi vet med sikkerhet at Solskjær kommer til å handle, men kanskje ikke for så enorme summer, som fansen forventer.

Hva kan Tottenham og Mourinho finne på i sommer? Noen veteraner forsvinner, men blir disse erstattet med nye spillere? Det skal spilles Europa League på Tottenham Hotspur Stadium, det krever en stor tropp. Siste nytt fra Premier League – fansen tilbake?

Og hva med styrtrike Wolves? Som endelig kan fokusere på et mer normalt antall kamper. Enn den galskapen Nuno og hans menn var tvunget gjennom denne sesongen. Hele 59 kamper spilte Wolves, og reiste til ni destinasjoner og spilte 17 kamper til sammen, bare i Europa League. Kommende sesong kan Wolves sloss om medaljer – bare vent å se.

Premier League stadiums are likely to remain closed to away fans despite clubs informing supporters they hope to have them back from October 3.

DailyMail.co.uk

Tøft for Chelsea

Det er knyttet store forventninger til Chelsea og Frank Lampard (42). En manager med gode erfaringer som spiller, men å bli kastet til løvene i Champions League, allerede nå – kan bli tøft. Lampard har kun én sesong for Derby i Championship, før han tok over etter sparkede Sarri for ett år siden på Stamford Bridge.

Å skulle møte Europa beste klubblag, og i tillegg forsvare en flott fjerdeplass i Premier League, krever sin mann, sin tropp og sine spillere. Chelsea tapte 12 av 38 kamper, som er for mange poengtap for å sloss om ligagullet. Det er utvilsomt målsetningen til Roman Abramovich, som eier klubben. Men vi er redd det blir tøft for Chelsea å forsvare en Champions League-plass, kommende sesong.

Kjøpet av Ben Chilwell fra Leicester er nært forestående. Kai Havertz fra Bayer Leverkusen er også fortsatt på trappene. Timo Werner fra RB Leipzig og Hakim Ziyech fra Ajax – har allerede signert. Vi forventer flere spillere, inkludert en god spiss som skal gi ‘Lamps‘, flere alternativer framover på banen.

Chelsea ser ut til å ville selge N’Golo Kanté, kanskje til Manchester United? Brassen, Willian (32) har signert en treårs kontrakt for Arsenal. Han spilte syv sesonger for Chelsea.

Siste nytt fra Premier League – fansen tilbake?
Frank Lampard (42) Foto: Wikipedia.org

Overraskelser?

Hver sesong er det lag som overrasker positivt. Leicester og Wolves var gode lenge forrige sesong. Tok til slutt henholdsvis femte- og syvendeplass, der Tottenham tok sjetteplassen. Noe som må være under pari for Mourinho og co. Av disse tre, er det som nevnt Wolves som skal spille færrest kamper, kommende sesong.

Vi husker hva som skjedde i 2016. Da magiske Leicester “slapp” å spille Europa Cup og vant Premier League. Det hadde ikke Leicester og Claudio Ranieri gjort, om de spilte i Europa. Det er utvilsomt en fordel, isolert sett. Med tanke på å gjøre det best mulig i Premier League. Siste nytt fra Premier League – fansen tilbake?

Er det derfor Wolves endelig har denne gylne muligheten til å være overraskelseslaget? Nuno og hans menn har begynt å få endel erfaring nå. Ikke bare med tett kampprogram, det har alle lag hatt, med jevne mellomrom. Men den unge stallen til Wolves har blitt ett år eldre.

Nunos og hans viktige assistenter gjør en formidabel jobb med alt fra nøye planlegging rundt riktig kosthold til hver og en spiller, samt nøye planlagt restitusjon. Makter Nuno og beholde sine beste menn, med å supplere med et par forsterkninger. Vil ulvene være gode nok til å spille seg svært høyt på tabellen.

Forrige sesong gikk det seks kamper i starten av sesongen uten seier. Med en bedre start, ville det blitt Champions League allerede kommende sesong på Wolves. En god start i september og oktober, vil kunne skremme vannet av mange av de beste lagene.

Kjøp og salg så langt

Av de kjøpene som er gjort så langt, er det verdt å nevne at Willian har går fra Chelsea til Arsenal. Napolis forsvarsklippe, Kalidou Koulibaly er på vei til Manchester City. Arsenal er også på god vei til å sikre seg, Gabriel Magalhaes fra franske Lille. Thiago Silva kan være på vei til Chelsea. Brassen går gratis fra PSG.

Liverpool har signert Olympiakos sin gode venstre back, Kostas Tsimikas for £11,75m. Midtbanespilleren Thiago Alcantara kan være neste spiller inn på Anfield. Bayern München-spilleren kan gå om riktig pris kommer på bordet. Georginio Wijnaldum kan være på vei til Barcelona. Landsmannen Ronald Koeman, vil ha nederlenderen til Spania.

Jadon Sancho (20) er fortsatt Dortmund-spiller, men han kan fortsatt rekke å signere for Manchester United. Det er et viktig spill som pågår, det er snakk om mye penger. Selgeren vil ha så mye som mulig, kjøperen vil betale så lite som mulig. Om klubbene blir enige. Ekspertene mener det. En spiller som kan være på vei til old Trafford nå er Trømsøs Isak Hansen-Aaröen (16).

Både Juventus med nye trener i Andrea Pirlo, Barcelona med Ronald Koeman, vil gjøre store endringer i sine respektive lag. Mange gode spillere skal vekk for begge klubbene. Vi vet at Khedira og Higuain fra Juve, må finne seg nye klubber. Koeman vil garantert jage “død ved” ut av dørene på Camp Nou. Noen av disse spillerne kan selvsagt havne i Premier League. At Lionel Messi skulle forlate sitt elskede Barcelona tror vi fortsatt ikke på.

Terminlisten klar

Wolves møter Sheffield United borte i første kamp. Deretter er det selveste Manchester City som kommer på besøk på Molineux i første hjemmekamp. Åpningen kunne ha vært enklere. Verdt å merke seg at sesongens siste kamp spilles på Old Trafford i mai 2021.

Liverpool åpner hjemme mot Leeds og borte mot Chelsea. Manchester City åpner mot Aston Villa, men den kampen er utsatt fordi stakkars Manchester City spillerne, har jo spilt i Europa denne sommeren. Siste nytt fra Premier League – fansen tilbake? Dårlig nytt fra klubbene som går glipp av inntekter, når fansen uteblir fortsatt.

Wolves, som har spilt langt flere kamper, begynte langt tidligere, med seks kamper i Europa League, må spille fra start. Snakk om forskjellsbehandling! Også Manchester United får sin bortekamp mot Burnley utsatt av samme grunn. Det er bare patetisk.

Chelsea åpner borte mot Brighton. Arsenal åpner borte mot Fulham, deretter West Ham hjemme. Tottenham spiller sin første kamp mot Everton, hjemme og Southampton borte. Manchester United spiller sin første kamp 19. september, mot Crystal Palace, hjemme.

Se hele terminlisten å BBC.com

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com