Siv Jensen klarte ikke å dy seg og måtte sparke statsminister Jens Stoltenberg en siste gang på leggen, med et glefsende rop fra scenen, i en kjole som får alt annet enn positiv omtale. 

Via Facebook sendte FRPs partileder en oppdatering som fikk mange «likes,» men også mange sinte kommentarer. FRPs leder framstår som sitt parti har gjort i mange år, som en rusten holk.

Erna Solberg takket Jens Stoltenberg for en lang og hard kamp om makta, Siv Jensen hadde så mye oppspart «hat» at hun ikke klarte å styre seg, hun bare måtte bruke sin mentor, Carl I Hagens gamle frase, «Morna Jens.»

Det er ikke bare usmakelig, det er respektløst, barnslig og viser manglende forståelse for hva politikk egentlig handler om. Siv Jensen sa også fra sin tale i valgnatten at hun vil være en knalltøff forhandler. Hun håper på å bli finansminister i Erna Solbergs kommende regjering.

Må si det er grunn til bekymring når big mama Jensen, med et så snevert gangsyn skal styre Norges pengebingene i årene som kommer, det kan gå bare en vei!

En folkevalgt bør først og fremst oppføre seg som folk, det er det lenge siden Siv Jensen har gjort.

 

http://www.youtube.com/watch?v=JA-e5Jy8TOE

 

Kilde: VG.no

Vargas

Foto: Flickr/  Rune Lind

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Danskene er lykkeligst i verden – nordmenn høyt på lista

I Danmark spiser de sild, rugbrød, grov leverpostei, de drikker snaps og øl til sin sene frokost på dager det...

Kall en spade for noe helt forferdelig og sett deg i respekt!

Ikke la deg pelle på nesa, si fra når du mener deg urettferdig behandlet uansett i hvilken setting det gjelder....

Lukk