Sjekking – Sliter du? Her er fasiten! Du trodde kanskje du hadde draget, men så uteble interessen fra den du hadde i kikkerten. Om du er kvinne eller mann, om du er strait, bi eller homse.

Å sjekke opp en annen person er ikke enkelt, men lettere med enkle grep.

Det aller viktigste verktøyet du bruker er deg selv, men en usynlig del, nemlig hjernen. Selvtillit, kontrollert og ikke overdrevent er bra. Har du virkelig troen på hva du driver med og egne handlinger, synes det lang vei. Ditt utseende er faktisk mindre viktig enn du kanskje tror.

Personlighet og adferd, hva du sier og hvordan du ter deg, er et must for å imponere en potensiell partner.

Som du vet, er jo våren den aller deiligste sjekke-tid. Nå som sevjen stiger i ett med varmen og solen stiger høyere for hver dag som går. Vil du åpenbart ikke gå sommeren i møte, alene og ensom.

En partner er største ønske. Senker du kravene i ett med egne egenskaper til en eventuell kjæreste – sitter du med sterke kort på hånden.

Sjekking – Sliter du? Her er fasiten!

Sjekking – Sliter du? Her er fasiten!

Tinder, Møteplassen, Sukker.no eller Match.com, spiller liten rolle om du søker etter en du ikke kan få. Senk dine egne krav til partner og vær realistisk.

Jeg sier ikke at du ikke skal gå for drømmedama eller drømmemannen, men vil du finne en å dele livet med – kan du fort havne som singel i lang tid. Om kravet og ambisjonene er for store.

Hva forventer du av denne våren?

Skal du dele den med en potensiell ektefelle, eller forbli singel? Det er faktisk helt opp til deg selv å bestemme. Våren, med alt den har å by på; er perfekt til årets viktigste date. Hvorfor gå sommeren i møte alene, når det er så mye mer spennende å være to?

Noen er single fordi forrige brudd var så sårt og smertefullt. Faktum er at du ikke har kommet deg over det ennå.

Skal det være grunnen til at høsten kommer og du sitter foran peisen og sturer, stirrer langt og lenge ned i rødvinsglasset, som der fantes en løsning. Skjerpings. Livet er tøft, du må ta deg sammen, ta en for gjengen og gå på med hard hud. Selvsagt er det en helt spesiell der ute – for deg også.

Hva skal du med tre, kanskje fire uker sommerferie, uten en helt spesiell å dele den med?

Er det ikke rart å tenke på?

Et eller annet sted, sitter en person som skal bli din. Som du skal dele seng, bolig og kjøkkenbord med i uoverskuelig framtid. Kanskje dere blir foreldre til et kjærlighetsbarn.

Vel, er ikke alle barn nettopp det? Et eller annet sted der ute i verden, sitter en kvinne og venter på deg, hun skal bli mor til dine barn. Kanskje på tide å slutte å synes synd på seg selv, nappe i løken og skaffe seg et liv?

Kanskje er det denne personen som lengter like mye som deg, etter en å dele resten av livet med? Hva venter du på? Er det ikke på tide å ta et fornuftig grep for sin egen framtid? Er det ikke på tide å ta et ansvar? Hva?

Kan hende hun ikke gidder å vente i all evighet heller da. Derfor bør du begynne å kladde på den profilen aller i kveld.

Du vet det er best å være to?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Plus Size modeller til «Top Model» – søknadsskjema her!

Nå er det absolutt håp i hengende snøre for alle kvinner med former. Til og med "Top Model" som er...

Økonomi – Bruker du mer penger enn du har? Luksusfellen hjelper deg!

Din privatøkonomi er ditt ansvar og kun ditt. Driter du på draget og bruker mer penger enn du har, går...

Lukk