Har man ansvaret i form av å være manager i Premier League, bør man ikke planlegge over så alt for langt fram i tid.

Lest? Ny manager sparket i Premier League!

Swansea sparket sin tredje manager på ett år, Paul Clement, og ligger helt sist i Premier League, med skarve 12 poeng på 18 kamper. 8 tap på de siste 10 kampene, er som om å be om å få sparken, i en så krevende liga.

En mer usikker jobb er det vanskelig å finne, om man da ikke heter Arsene Wenger (68) og er sjef for Arsenal. Han ble ansatt for ‘the Gunners’ i 1996, og er den som åpenbart har sittet lengst ved roret i en engelsk klubb.

Paul Clement avskjediget av Swansea Foto: Twitter

De beste engelske klubbene har imponert i årets Champions League-turnering, der hele fem lag er videre til sluttspillet. Et sunnhetstegn for den fotballen som spilles i Premier League kanskje, men hva kan man si om alle managerne som sparkes av de antatt svakere klubbene?

Er det et nødvendig onde, å måtte få inn nye krefter, nye ideer og ny sjef for å få ting raskest mulig på rett kjøl? Everton er et signal på at det kan være en oppskrift.

Lest? Premier League – julen 2017

Everton hadde ambisjoner om å sloss blant de aller beste denne sesongen, brukte enorme summer i sommer, under Ronald Koeman, men hva skjedde? Han fikk sparken i oktober etter svake resultater. ‘Big’ Sam Allardyce har dog maktet å snu trenden og laget ligger på en pen 9. plass etter 18 kamper. Etter å ha vunnet fire av de fem siste kampene.

Slaven Bilic måtte forlate West Ham, inn kom en annen gammel ringrev, David Moyes, uten at det har hjulpet særlig.

Craig Shakspeare har måtte forlate Leicester, som ble erstattet av Claude Puel, som selv ble sparket av styret i Southampton i juni.

Tony Pullis fikk sparken i West Brom, og ble erstattet av Alan Pardew, og Crystal Palace innehar den lite sjarmerende rekorden med å sparke en managere allerede etter fire kamper. Frank de Boer fikk beskjed om å pakke sammen etter null mål og null poeng. Tidligere Viking-trener og manager for England, Roy Hodgson ble ny manager for London-laget.

Mange navn blir nevnt som arvtager til Paul Clement i Swansea, den sjette manageren som får sparken denne sesongen for et lag i Premier League. Ronald Koeman, Roberto Martinez, Louis van Gaal og Leon Britton blant flere. Det er ventet at Swansea har en ny manager på plass før lørdagens møte med Crystal Palace.

Til slutt tar vi med at Bristol City slo Manchester United ut av ligacupen, på imponerende vis. Chelsea gikk videre  etter å ha slått Bournemouth på overtid.

Semifinalene, som spilles i løpet av januar blir da som følger:

  • Arsenal – Chelsea
  • Manchester City – Bristol City

Vi er stolte over å være blant de første med å gi deg det aller siste fra Premier League spesielt, og engelsk fotball generelt. Følg Vargas12.com på Facebook du også.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julemusikk man ikke blir lei av

Julemusikk man ikke blir lei av. Butikkene og sentrene bogner ikke bare av julegaver i disse tider, men også prangende...

Deprimert av vintermørket?

Deprimert av vintermørket? For deg som sliter med vintermørket, er det dessverre noen uker før lyset vender tilbake, særlig for...

Lukk