Hvis du sliter med å få dagene til å gå så bør du skaffe deg en hobby, og synes du at du ikke får tiden til å strekke til bør du uansett ha en hobby.

Jeg mener det er viktig å være i bevegelse og ikke sitte for lenge stille av gangen foran pc´n for eksempel.  Håndball, fotball, turn, og masse andre fysiske aktiviteter er flotte hobbyer. Ikke minst for det sosiale, man får venner, man er i aktivitet og er sosiale med likesinnede og jevngamle. Og i sommer finnes det masse av tilbud der man kan være på forskjellige leire en hel uke, og ofte med ridning som en rød tråd. Dette koster riktig nok noen kroner men blir ofte en opplevelse man sent glemmer.

Man kan også ha andre hobbyer som fluefiske, brevandring, fjellklatring, eller akvarelmaling. Listen kan gjøres uendelig lang. Det er bare opp til deg hva man er interesert i. Og har man en eller annen hobby så får man venner man kan snakke med, om det man liker best.

Foreldre bør stille opp når barna skal på ridning, fotball osv. men snakk med andre foreldre om kjøring til og fra.

Det bør gå ann å få til at man kjører hver sin vei, en henter og den andre forelderen kjører til. Veldig smart, og man sparer både tid og penger.

Og skulle det ikke gå som forventet så er det lov å si at dette ikke var noe for meg, og heller begynne med noe annet.

En hobby er fint å ha men ikke for en hver pris, det aller viktigste er at det skal være gøy!

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jeg vet du ikke tørr å blogge om det

Det finnes så mange ting å blogge om, at det kan man ikke begynne å ramse opp. Men finnes det...

Får du ukepenger?

Får du penger av foreldrene dine hver gang du spør? Eller får du ukepenger etter hvilken innsats du gjør i...

Lukk