Det er viktig å trene, for helsens skyld. Minst 30 minutter rask gange hver dag.

Etter jobb, eller før for den som er A- menneske nok til å presse seg selv ut av sengen for å ha på seg trenings-antrekket. Som helt sikkert er for trangt, fordi man har lagt på seg en hel del siden siste skippertaket i treningstudioet.

– Å trene er gøy, jeg må trene hver eneste dag er det flere som påstår. Yeah Right! Trening er ikke gøy, trening er et rent helvete for de fleste, de bare vil ikke innrømme det, fordi det er så jævlig in å henge rundt et treningsapparat på Family, Frisisk & Svettis, Express Gym m. fl som er så avansert å bruke at du må ha minimum Høyskoleutdanning for i det hele tatt å få satt ræva nedpå setet.

Først så skal man varme opp på sykkel eller noe som kalles eclipseapparat, der du skyver samtidig som du går, for egen del blir jeg både bilsjuk og kvalm av å bruke den.

Foto: SIDE2.no

– Etter at man er varm, eller dødssliten som det også kan kalles, så skal man begynne på diverse øvelser der man altså må ha hjelp fra den vel-dreide instruktøren som står der med six- pack og strutterumpe og forteller hvor enkelt apparatet er å bruke og hvor lett man går ned i vekt ved å bruke det.

– Lett for deg å si, tenker jeg mens jeg- som har en kropp som kun en mor kan elske, og knapt nok det- prøver å presse valken på plass i et treningapparat som ser ut som et komplisert og moderne torturinstrument. Og det er det for så vidt også.

Svetten pipler, ansiktet er som nykokt hummer, det er så fuktig og varmt innenfor den alt for trange tightsen at det hadde vært en lek å dyrke champignoner. Det er både mørkt og fuktig.

Svetteutslettene er så kraftig at det kan se ut som «røde hunder», «vannkopper» og «syfilis» på en gang. Over hele kroppen.

Tørsten herjer i kroppen og det er fare for at øynene spretter ut av skallen, da kommer det lille sex-dyret med sprettrumpa og skriker i øret mitt, «Kom igjen få opp farten, det er 10 minutter til pause».

– Selvsagt må man ta helsen på alvor da man har bare en kropp. Men jeg er ikke så sikker på at det er verdt det. I hvertfall ikke å lide seg gjennom en time på et «helsestudio» der man er så ferdig etter endt økt at man venter til alle har gått hjem før man krabber ut av lokalet. Alle krefter man har igjen brukes til å komme seg til bilen.

– Og billig kan man ikke si at det er heller, mange tusen kroner i året faktisk, som kunne vært brukt til helt andre ting enn å drite seg ut foran en snerten liten instruktør som måler deg opp og ned i det du kommer vraltende inn i studioet hennes, og du ser at hun tenker: «Oh my fucking God», i det hun ser opp.

Nei det er mange andre måter å komme seg inn i arbeidstøyet etter en lang og kaloririk vinter.

Sex er den beste måten å forbrenne kalorier på har jeg lest et sted, og det er i tillegg gratis om man er så heldig å ha en partner.

Det er bare viktig å passe på ligge på ryggen, ellers kan man risikere å bli svett.

Ta vare på kroppen din, den skal vare hele livet.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Køen for psykisk syke øker i rekrodfart

  Når man vet hva psykisk syke mennesker kan være i stand til å gjøre med seg selv og andre,...

Massedrapsmannen lider av dyssosial og narsissistisk personlighetsforstyrrelse

  Den tiltalte masse-drapsmannen er et vanskelig tilfelle for de sakkyndige som har prøvd å sette en diagnose på han. Så langt...

Lukk