Til høsten starter TV2s store dansefest for 8. gang. Hvem som skal svinge seg på parketten med paljetter og høy splitt er alltid et spenningsmoment for alle som liker å se at folk driter seg ut på direktesendt TV.

Fakta om «Skal vi danse»:

• Realityprogram hvor kjendiser konkurrerer i dans. Basert på BBC-konseptet «Strictly Come Dancing», som er solgt til mer enn 30 land.

• Sendt på TV2 siden 2006. Kanalen går i gang med sin åttende sesong til høsten.

• Fire dommere vurderer prestasjonene, i tillegg stemmer tv-seerne. Et dansepar ryker ut hver uke.

• Kathrine Moholt, Kristian Ødegård, Tshawe Baqwa, Lene Alexandra Øien,  Mona Grudt, Carsten Skjelbreid, Åsleik Engmark og Atle Pettersen har vunnet konkurransen.

• Årets programledere er Kathrine Moholt og Carsten Skjelbreid.

 

Årets programledere og tidligere vinnere av «Skal vi danse» Moholt og Skjelbreid Foto: TV2.no

Det er sporty å stille opp, men det er knallhard jobbing i lang tid som gir suksess i TV2s flaggskip.

Foreløpig er det ikke kjent hvem som skal stille opp og være underholdning for alle oss vanlige dødelige utover TV- høsten.

– Men se for deg Ole Gunnar Solskjær (manager for Molde), Petter Stordalen (hotelleier og investor) og Marit Bjørgen ( Olympisk- og verdensmester på ski) som en del av kjendisenes deltagerliste.

Det ville gitt TV2 tidenes seerrekord- garantert.

. Hopperen Ander Jacobsen måtte avbryte fjorårets konkurranse grunnet blindtarmbetennelse, kan han få et tilbud om å delta igjen? Det ville også ha blitt godt mottatt av mange.

-Siden 2006 har gjennomsnittet av seere variert fra 659 000 til 752 000. Det er bunnsolide tall selv for en gigant som TV2. Årets konkurranse kan bli den mest sette og mest populære av alle, om kanalen velger «riktige» deltagere som har noe å by på.

Hvem ville du helst ha sett som deltagere i «Skal vi danse»?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Cecilia Brækhus- den viktigste kampen?

Tysk-nigerianeren Jessica Balogun (23) kan gi Norges bokse-dronning en real fight. Dette er en  kamp Cecilia må vinne for å få...

Sex-hjelpemidler for han og henne- hva med en Fleshlight?

Alle produkter du trenger til et perfekt sexliv får du hos Erotikknett. Du tror kanskje at du er alene om å...

Lukk