To kvinner og en mann står igjen i finalen, Agnete Kristin Johnsen, Roar Strand og Linnéa Myhre. Men det er en som har imponert stort nesten fra første trinn på parketten i denne sesongen. Det er utvilsomt artisten Agnete som er stor favoritt til å vinne TV2s danseshow. 

Roar Strand er godt kjent som tidligere landslagsspiller i fotball for Norge og Rosenborg. Linnéa mest kjent via bloggen sin, “alt du vet er feil” som hun nå har lagt ned. Men Molde-jenta har fortsatt å skrive og har gitt ut to bøker. Favoritten, artisten Agnete Kristin Johnsen har vært i finalen i “Stjernekamp”, hun har deltatt i Melodi Grand Prix, men er kanskje mest kjent for å være vokalist i bandet “BlackSheeps”.

Låta “Oro Jaska Beana” ble en monster-hit og denne vant Agnete og bandet hennes Melodi Grand Prix Jr i Norge og i den nordiske finalen i 2008. Nå kan altså flotte Agnete vinne pris igjen.

– I finalen skal hver deltager danse to danser og en show-dans. I den sistnevnte kan deltagerne sammen med sin dansepartner velge både melodi og koreografi helt fritt. Det er i denne dansen deltagerne endelig skal få vise hva de har lært, og det er nettopp i show-dans dommerne kan slenge fritt om seg med karakteren 10.

Det er du som sitter med all makt og kan avgjøre hvem som vinner finalen ved å stemme på din favoritt. 

545a21aa84aee9d9d7f94886+v1

 Finalistene i “Skal vi danse” Linnéa ,Roar og storfavoritten Agnete Foto: TV2/ Underholdning

Her er alle de andre vinnerne i “Skal vi danse”:

  • Sesong 1, Katrine Moholt
  • Sesong 2, Kristian Ødegaard
  • Sesong 3, Tshawe Baqwa
  • Sesong 4, Lene Alexandra Øien
  • Superfinale,  med alle foregående vinnere, vunnet av Mona Grudt
  • Sesong 5, Carsten Skjelbreid
  • Sesong 6, Åsleik Engmark
  • Sesong 7, Atle Pettersen
  • Sesong 8, Hanne Sørvaag
  • Sesong 9, Eirik Søfteland

Fire kvinner og fem menn står altså som de tidligere vinnerne i “Skal vi danse”, det er uansett for enkelt å forklare at det må være en kvinnelig vinner, også denne sesongen. Men statistikken satt til side, unge, flotte og talentfulle Agnete har vært langt bedre enn sine to konkurrenter som er med henne til finalen, bare et uhell kan ta fra henne seieren.

Hvem tror du vinner “Skal vi danse”? Roar, Agnete eller Linnéa?

Foto: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
ISAC ELLIOT til delfinale i IDOL!

https://www.youtube.com/watch?v=H6Ykor-8MAM Isac Elliot (13) er en av Europas mest populære unge artister og han har på mange måter tatt opp arven etter...

Lukk