Til høsten sender TV 2 den åttende sesongen av suksessprogrammet «Skal vi danse». Som vanlig er det knyttet stor spenning til hvilke kjendiser som skal delta i programmet, og allerede har spekulasjonene startet.

– Tradisjonen tro kommer det til å florere masse ulike rykter om hvem som skal delta i høstens «Skal vi danse» .

I følge flere medier så er et navn lekket ut, og det er den flotte stavhopperen Cathrine Larsåsen som er første kjendis som skal ha sagt ja til og bli med i TV2s dansekonkurranse.

Cathrine Laråsen (25) Foto: NRK.no

Til høsten starter TV2s store dansefest for 8. gang. Hvem som skal svinge seg på parketten med paljetter og høy splitt er alltid et spenningsmoment for alle som liker å se at folk driter seg ut på direktesendt TV.

Det vil bli mer mediedekning på programmet jo mer kjente mennesker som er med å svinger seg i dansen. Hadde TV2 klart å kapre Petter Stordalen, Ole Gunnar Solskjær, og feks Märtha Louise, så ville nok «Skal vi Danse» satt ny rekord i antall TV seere.

Det er penger det handler om, og sponsorene betaler mye om det er et program allmuen ser på. Det har vært suksess fra start av i dette konseptet, derfor kjører TV2 i gang med runde åtte.

Kathrine Moholt, Kristian Ødegård, Tshawe Baqwa, Lene Alexandra Øien,  Mona Grudt, Carsten Skjelbreid, Åsleik Engmark og Atle Pettersen har vunnet konkurransen.

Årets programledere er Kathrine Moholt og Carsten Skjelbreid.

Har du en favoritt-kjendis du gjerne skulle sett i den populære reality serien?

Kilde TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Spill på lag med ungdommen- men vær forelder mer enn kompis

  Det finnes ingen fasit på hvordan foreldre skal oppdra barna sine, det finnes ikke noen fasit på hvordan man skal...

Video- Justin Bieber- Believe snart tilgjengelig over hele verden…

  Nå har du sjansen til å stille Justin Bieber et spørsmål som han vil svare på om det blir...

Lukk