Norges mest pr.kåte mann fikk mast seg med i TV2s dansekonkurranse i beste sende tid. Nå er derimot tiden allerede over etter kun et program. I følge bookmakerne er det den tidligere FRP-lederen som med klar margin vil ryke ut av «Skal vi Danse,» når TV-seerne nå skal bestemme hvem som får bli med videre. 

Det er lave 2,75 i odds på at Hagen danser sine siste trinn på parketten denne helgen. Men spillselskapet frykter også at kona Eli ikke ligger spesielt godt an. Carl Ivar og kona Eli er svært populære, men kun hos de som stemmer FRP, og ikke alle der heller.

Paret har gjort det til en livsstil å stå sammen i alle konflikter og media-bråk de kommer opp i, ære være de for det. Problemet er bare at mye av bråket og diskusjonene rundt det kjente paret er skapt av dem selv nettopp for å få overskrifter rundt sine navn.

File:CI Hagen2346 2E jpg DF0000062807.jpg

Etter Carl I Hagen avgang som leder i FRP kan det virke som om han ikke helt har funnet seg til rette. Han gjorde alt han kunne for å bli stortingspresident, det gikk ikke. Den jobben var det Thorbjørn Jagland som fikk. Så fikk han det for seg at det ville kanskje være ok å være sjef i hovedstaden.

Hagen presenterte seg selv som kandidat til ordfører jobben i Oslo. Den jobben gikk som kjent til den meget populære og dyktige Fabian Stang.

Siv Jensen har herjet med partiet FRP i så lang tid, Carl I Hagen så seg tvunget til å komme hjem fra sin base i Spania å hjelpe til i valgkampen, men det ikke spesielt bra det heller. Både Carl og Eli ble hjemme på valgnatten. De går jo som kjent ikke hver for seg. Noe sted. Noen gang.

Nå er begge med i Norges største kommersielle dansekonkurranse. Carl ryker ut, det vil det norske folk sørge for.

Morna Carl Ivar!

 

Foto: Wikimedia Commons/ FrPMedia

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Velkommen tilbake til livet- Hallvard Flatland

Alle med et fjernsyn eller TV som det heter på fagspråket vet hvem TVNorge-gründer Hallvard Flatland (56) er. Han er...

Lena Mari Edvardsen- jente med store baller!

Nylig gjorde hun et stunt de færreste supportere i England tør å drømme om. Hun tok på seg fotballdrakta til...

Lukk