Skam-Noora inn på Farmen-kjendis – som utfordrer? Farmen-kjendis slår alle tidligere seer-rekorder på TV2. Dramaet endte allerede i andre uke da to deltagere trakk seg, av ulike grunner.

Både Tonje Blomseth og Aylar Lie er nå ute av reality-serien.

Nå kommer nye deltagere inn, enten som erstattere, eller som utfordrere.

Hvem ville du helst ha sett inne på Farmen av alle kjendiser der er å velge mellom? STRIX og TV2 vil melke Farmen-kua, som er en gullgruve for Norges største kommersielle TV-kanal.

Norske kjendiser er ofte delt inn i A, B og C kategorier. Av de deltagerne som er igjen på Farmen-kjendis, er det kanskje kun Vendela Kirsebom, som kan være i nærheten av en A-kategori, altså av de som er absolutt mest kjent.

Skam-Noora inn på Farmen-kjendis – som utfordrer?

Jentene og guttene i SKAM-serien kommer stadig høyere på listen over kjendiser, og er nå minst like godt kjent i Sverige og Danmark.

Skam-Noora inn på Farmen-kjendis - som utfordrer?

SKAM et nytt TV-fenomen skapt av NRK Foto: NRK P3.no

Skam-Noora inn på Farmen-kjendis - som utfordrer?
Farmen 2015 – Gaute Grøtta Grav er også programleder for kjendisene Foto: TV2 underholdning

Seertallene er som sagt høye, men hvilken aldersgruppe er TV-seere, som ser Farmen, er ikke publisert. Kanskje er det et voksnere publikum, enn de som ser SKAM? I følge NRK, er det faktisk like mange voksne og faktisk eldre, som har har kastet seg på SKAM-bølgen. Ikke bare tenåringer.

Derfor ville TV2 og STRIX skutt enda en gull-fugl, ved å ta med en av de meget godt profilerte jentene eller guttene, fra Norges mest populære nett-TV fenomen, SKAM.

Siden flere har reist hjem uten å ha vært i duell, er det naturlig å tro at nye, og kanskje enda større kjendiser kommer inn og tar de ledige plassene som nå er til disposisjon. Vi kjenner rutinene fra den originale Farmen, der det gjennom de aller fleste sesongene, har kommet inn 4 nye utfordrere, der en eller to har fått bli med videre, som fullverdige deltagere.

Det er også en mulighet at en eller flere nye kjendiser dukker opp, uten å være utfordrer, men tar en av de ledige plassene etter Tonje eller Aylar. Foreløpig er det kun ultra-feministen, Kari Jaquesson, som i følge «Lotepus» er allergisk mot mannfolk. Med en slik oppførsel lagt til grunn, der trim-dronninga la hodet på blokka fra første dag, måtte få trøbbel med å bli værende på Farmen. Dumt gjort, for sin egen del.

Farmen-kjendis, er TV2s mest sette reality-program, og har nær 1 million TV-seere i snitt.

Nå raser spekulasjonene, hvem kommer inn på gården? Har du din favoritt? Eivind Hellstrøm eller Tone Damli? Eller hva med Nora Mørk Eller Sana fra SKAM? Skriv ditt forslag i kommentarfeltet.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommerferie? Bestill i tide!

Sommerferie? Bestill i tide! Du drømmer om svale sommerkvelder, svaberg måkeskrik og grønt gress. Glade barn og latterklang gjennom deilige...

Bloggerne stjeler markedsplass – Blondinbella størst

Bloggerne stjeler markedsplass – Blondinbella størst. Dagbladet på papir, er sannsynligvis historie om få år. Du bruker dermed mindre eller...

Lukk