Her var det ikke bare priser for klær som ble delt ut- neida til og med årets blogg pris ble delt ut.

Vinneren ble – velfortjent etter min mening- Selveste surmule tryne Linnéa Myhre = http://www.linniiie.com/ En blog du bør besøke hvis du aldri har vært innom. Jeg bare tenker på så grusomt og jævlig hun må ha det hvis dette var livet hennes på ordentlig. Ingen kan være så ond som Linnéa framstår i bloggen sin…

Så vare det drit deilige Axel Hennie da. Blottet like godt hele sixpacken foran de fram møtte, bare for å markere styrke. Blærete er det første jeg kommer på. Men er man Norges dyktigste skuespiller så kan man stjele showet når det måtte passe, og det passet for Axel å vise seg fra sin galeste side akkurat da elsklingen vant sin første pris i sitt liv.

VAKKERT PAR: Tone og Aksel feiret i går kveld hennes nye tittel "årets best kledde kvinne". (Foto: Sara Johannessen)

Axel og Tone Hennie  ( foto: Sara Johannessen)

Tone Damli- en an Norges hotteste, dessverre alt for tynn etter min smak- jeg likte henne bedre men noe få kilo mer. Men jeg er stor fan av Sogndals jenta og unner henne virkelig et trofé etter så mange andre og tredje plasser.

Tone Damli kommer til å bli en stor internasjonal stjerne, det er jeg helt sikker på.

Når det kommer til fashion delen så har jeg skrevet en lang og utfyllende kontrakt på aldri å skrive om mote. Så der må jeg holde kjeft. Det jeg kan skrive noen ord om er hvorfor ble ikke de som har peiling nominert?

Jeg mener bestemt at programleder Jenny Skavlan http://jennyskavlanbikbok.com/ burde vært nominert og vunnet for beste nykommer. Og var ikke det en pris i den kategorien så burde de opprettet en umiddelbart bare av den grunn. Jenny er meget dyktig og et rivjern av ei dame!

Costume sjefen er vel x dama til Mr. kaloriteller personlig. Thomas Gjertsen. Unge Vanessa Rydjord har vel ikke annet enn blomstret etter at det ble slutt med stand up kongen. Og for en blomst Vanessa har blitt…

Prisene ble delt ut fra kjente og litt mindre kjente mennesker. A- kjendisene stod vel ikke akkurat i kø.

Torsdag kveld var Kulturkirken Jakob fullstappet av svartkledde fashionistaer og moteriktige mennesker som hadde samlet seg for å hylle vinnerne av Costume Awards.

Jeg plukker ut Vandela Kirsebom som den mest kjente, og magen til Axel Hennie som den mest imponerende…

Vargas

http://minmote.no/index.php/2011/01/tone-damli-aaberge-karet-til-arets-beste-kledde-kvinne/

http://minmote.no/index.php/2011/01/se-motebildene-fra-costume-awards/

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du mistet en film i Brooklyn Prospect Park?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Dmop7EAY1Zg[/youtube] Kan dette være din film?   Hvis du var i New York i jula 2010 så kan denne videoen...

Støre i kontakt med Hamas?

Jonas Gahr Støre (AP) ser ut til å ikke være så ufeilbar allikevel. Å være i kontakt med en politisk...

Lukk