NRK har plukket fra øverste hylle og fått selveste Silje Nordnes fra «P3-morgen» til å sy sammen de 10-episodene fra Nord-Norge.

NRK-Tromsø har produsert et helt nytt konsept, for NRK nekter å gi seg ikke i kampen om seerne, og ser at reality-TV er veien å gå. 12 deltagere fra 21-48 år skal forsøke seg i et av de tøffeste yrkene som eksisterer, som fisker, på storhavet i Lofoten.

Les også: Farmen 2017 – slik blir du plukket ut som deltager

Med TV2s suksess Farmen kjendis friskt i minne, har ikke rikskringkastingen ligget på latsiden, med ANNO-finalen rett rundt hjørnet.

Søndag 12. mars kan du se premieren på NRKs nyeste reality satsning.

 Deltagerne til Skårungen på NRK Foto: Bernt Olsen/ NRK

Hva er en Skårunge tenker du kanskje? Det er en fersking, en ung stormåke eller nybegynner. Kjært barn har mange navn. NRK skal forsøke å gi et innblikk i hvordan det er å jobbe 12-14 timers dag, med store, rullende bølger, i all slags vær, uten å vite hva som kommer opp fra havet, om noe som helst. En utfordring deltagerne sent vil glemme.

– Vi ønsker å vise fiskeryrket, og hvordan det er. Vi har 12 deltakere som skal få bryne seg på arbeidsoppgaver som er helt ukjente for dem. I tillegg ønsker vi å vise fram Lofoten og alt det fantastiske dette området av landet har å by på.

Marita Evjen NRK, (prosjektleder for Skårungen)

6 kvinner, 6 menn, 3 lag, 1 mentor per lag og 1 vinner står igjen etter 10 programmer. Det er grunnlaget for NRKs siste storsatsning i kampen om TV-seerne. Et helt nytt konsept som ikke er gjort for TV-underholdning tidligere.

Det handler om god planlegging, god orden og struktur, fiskelykke og ikke minst, holde sjøsyken unna. Å være den yngste, eller førstereis, ombord i en sjark på Lofothavet, når man er urban og uerfaren – kan gi uante utfordringer, som igjen gir god underholdning.

Hvert lag har altså en skipper som fungerer som en mentor, og som hjelper deltagerne med oppgavene de mottar. I hver episode skal lagene gjennom individuelle konkurranser og en lagkonkurranse. Disse avgjør hvilke to skårunger som må ut i duell, taperen må som kjent reise hjem.

Deltagerne skal bo på Svinøya i Svolvær under programmets gang. Premiere er søndag 12. mars kl: 20:15 og serien skal gå to ganger per uke, hvor av i alt 10 episoder. Programleder er altså Silje Nordnes.

Vinneren får tittelen beste Skårungen, heder, ære og et ekslusivt reisegavekort.

Her er mer om de 12 deltagerne!

Kilde: NRK.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gratulerer kvinner – hvor har verden vært uten dere?

Gratulerer kvinner - hvor har verden vært uten dere? Ja, det er all grunn til å ha en kvinnedag, ja,...

Plass til sex i livet ditt?

Plass til sex i livet ditt? Det finnes endel ting på listen over det du skulle ha fått gjort. Da...

Lukk