Er du interessert i hva naboen din tjener? Ikke jeg heller. Det jeg vet er at han tjener mer enn meg, og det er mer enn nok info. Om kjendisene tjener sekshundretusen eller 2.5 mill spiller ingen rolle for meg.

Jeg får jo ikke brukt de pengene, og vedkommende er sikkert fornøyd og fortjener hver eneste krone for det jeg vet-

Dessuten så kan det sammenlignes med dyneløfting av verste sort. Hvem har noe med hvor lite eller mye jeg tjener? Det er en sak mellom min arbeidsgiver og meg selv og ingen andre- Og i følge flere som har uttalt seg i dag – som kan faget- så er det flere lister som er feil. Da forsvinner jo poenget enda mer-

Ligningstallene for 2009 avslører at et stort flertall av eierne hadde millioninntekter i fjor. Flere personer har også bygd seg opp store personlige formuer. De siste fem årene har norsk barnehagedrift blitt så attraktivt at selv utenlandske investorer har kjøpt seg inn i bransjen, viser VG Netts kartlegging.

Ja også? Noen må jo passe barna og- De kan jo ikke bli med på jobb heller- Det er klart det koster. Ikke mer enn riktig etter min mening-

Helt på toppen av barnehagetronen sitter Eli Sævareid, daglig leder og grunnlegger av Trygge Barnehager. Eventyret startet da Sævareid selv trengte barnehageplass til sønnen i 1987, og har senere vokst til den største privateide barnehagekjeden i landet.

Stå på Sævareid sier jeg! Vi har alt for få som tør å satse på egen bedrift her i landet, og spesielt kvinner-

 

En av Norges rikeste personer, Olav Thon, er født det året. Den 29. juni ble han født i Ål i Hallingdal. Per 1.1 2010 var det 16.650 personer i Norge som var 86 år, ifølge Statistisk sentralbyrå.

Bjørn Erik Thon, direktør i Datatilsynet, holder en iPhone i hånden. Han er inne på TV 2s iPhone-applikasjon «Skattelisten» og trykker på knappen «Rikest her jeg er». Raskt får han oversikt over de aller rikeste menneskene innenfor postnummeret han befinner seg i Oslo sentrum. Han rister oppgitt på hodet.

Jeg håper datatilynet med Thon i spissen stenger innsynet til skattelistene så raskt som mulig-

For 2009 har Thon en ligningsformue på drøye fem milliarder, nærmere bestemt 5 573.723.318 kroner.

Det gjør ham til Norges tredje mest formuende person for 2009, kun slått av Johan Henrik Andresen født i 1961 med en formue på 10.293.609.596 kroner og Kjell Inge Røkke, født i 1958, med en formue på 8.106.905.805 kroner.

Når man har jobbet så mye, og er så kløktig med pengene sine som det Thon har vært så har han fortjent rubbel og bit- Deilige hotell har han også bygd- Hele Norge skylder Olav Thon en stor takk for alt han har skapt og gjort for norske arbeidstakere og norsk næringsliv-

Unge født i 1984 og 1985 ligger i snitt lavest på formuestatistikken.

1985-kullet ligger aller lavest med en snittformue på 56.631 kroner. Innbyggere født året før med en snittformue på 57.478 kroner.

Snittinntekten i denne aldersgruppen ligger på henholdsvis 128.648 kroner og 143.902 kroner.

Ser man på alle aldersgrupper er snittinntekten høyest for dem født i 1961 med 330.949 kroner.

Uansett hva man tjener så vil de fleste vanlige arbeidstakere her i landet helst ha mye mer penger enn de har. Ikke sant?

 

Vargas

 

Tags: Skattelister

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- En seier for de homofile!

En historisk seier for de homofile og lesbiske. Og homofobene (Republikanerne) gremmes. USA har ofte fått kritikk for at homofile...

VIDEO- Voldtok og kledde seg i offerets undertøy

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QAIsxYj3E7k[/youtube] Steingale Russel Williams- Oberst i det Canadiske flyvåpnet, voldtok og drepe kvinner for så å kle seg i deres...

Lukk