Etter en lang juleferie og mye innekos, havner problemene på bordet som langt mer synlig enn ellers i året. Etter sommerferien og etter julehøytiden kommer et ras av brudd for par med- eller uten barn. Skilles du i januar?

Noen velger å tro at en ny partner løser alle problemer. Det er stemmer nok ikke alltid. Nye problemer og utfordringer dukker med en ny kjæreste. Skal du få orden i forholdet, kan det hende du bør se deg selv i speilet for å finne svar på årsaken til at du ikke kan holde deg i et forhold som ikke skranter.

Kanskje er det dine egen behov som er for stive?

Kanskje er du av den typen som burde holde deg alene, uten en samboer eller partner, kanskje er du for krevende og har litt for høye tanker om det som du mener bør handle om deg? Kanskje fortjener du rett og slett ikke noen som bruker tiden sin på deg?

Lest? Kvinner dropper lave menn!

Etter flere vanskelige og vonde brudd, ser du for deg et liv som singel, men innser at det også kan være det beste for deg. Enda du er midt i livet? Aldri mer i et forhold? Du?

Kan du se det for deg – eller må du ha noen å elske, og en som elsker deg tilbake? Vi har en tendens til å se for oss det perfekte forholdet med den perfekte partneren i det perfekte huset med de perfekte barna. Sannheten er at det ikke er mulig å leve et perfekt liv på den måten. 

Skilles du i januar?

Selvsagt kan man være lykkelig i livet man elver, både som singel og i en relasjon med en annen. Men å tro på glansbildene man ser i sosiale medier, at noen lever et liv på glanset papir, der drittlukta lukter lavendel og ikke skikkelig promp, er selvsagt en myte.

Skilles du i januar?

To ting du bør legge på minne når det kommer til jakten på det perfekte liv, for deg selv i forhold eller som singel. Husk at mennesket, er menneskets glede, og husk at du kan være din egen herre og sjef, til tross for at du deler pute med din sjelevenn, elsker og kjæreste.

Vi ønsker å gi deg ti grunner til å forbli singel. Forhold og relasjoner, forelskelse og kjærlighetssorg – helt til man finner den rette og kan leve lykkelig i alle sine dager, eller gjør som man selv vil, som singel. 

  • Du slipper å se filmer du ikke liker på kino
  • Du slipper å irritere deg over dårlige vaner hos en partner
  • Du slipper å måtte på besøk hos hans familie
  • Du slipper å måtte trene når du heller vil ligge på sofaen å sappe
  • Du slipper uendelige diskusjoner om regninger som er forfalt
  • Du slipper å fortelle hvor du har vært på byen med venner
  • Du slipper å få kjærlighetssorg
  • Du slipper dårlig samvittighet for ikke å ha tid til vennene dine
  • Du slipper å spørre hvor du skal reise på sommerferie
  • Du slipper å ta hensyn til noen vedrørende sex

Gjennom et langt levd liv, vil man kjenne på singeltilværelsen som grusom eller fantastisk, forholdet som paradis, men også et helvete. Det er det som er livet, disse dager som kommer og går – hverdager som helg. Enten du opplever de alene, eller sammen med en helt spesiell.

Hver og en av oss er selvstendige individer som har egne lyter og laster, som ikke passer inn hos alle andre. Skal man leve tett sammen med en annen, må man være villig til å fire på kravene, ikke bare forlange at den andre skal oppføre seg og gjøre som du vil.

For de fleste er et samlivsbrudd et vendepunkt, på godt og vondt. Samlivsbruddet kan føre til både følelsesmessige og praktiske utfordringer. For noen kan det være en belastning som har konsekvenser for helsa og hvordan man fungerer i hverdagen.

HelseNorge.no

Lykkes du ikke å finne en partner som ikke ønsker å gå med på dine premisser eller ikke engang gidder å diskutere dine ønsker, bør du selvsagt fortsette å lete – eller forbli singel.

Skilles? Eller bli og kjempe for forholdet? Godt voksne mennesker som har levd et helt liv sammen og vel så det, kan lese livets vei i ansiktet på hverandre. De er et felles prosjekt disse to. Alt de gjør, alene og sammen er for felles nytte og glede. 

Nesten på lik linje med den gangen de traff hverandre for veldig veldig lenge siden. 

Spør du disse aldrende menneskene som har opplevd så eventyrlig mye sammen, hver for seg, men mest sammen, ville de svart at det aldri kunne ha blitt det samme uten den andre. Aldri. Ikke med noen andre heller.

Så hva lever du for? Hva er din agenda?

Visste du at eldre par som har levd et helt liv sammen, noen ganger slett ikke kan leve uten hverandre, og at den andre dør bare kort tid etter at den ene har gått bort? 

Årsaken er det ikke mange som kan gi noe godt svar på, men det viskes om ekte kjærlighet. Og at livet rett og slett ikke er verdt å leve for den som sitter igjen. Alene.

Skilles du i januar?

Ingen kan gå gjennom et langt forhold uten å kjenne på at dette kanskje er feil, tenke tanken på å gå eller søke profesjonell rådgivning når problemene tårner seg opp. 

Veldig få par opplever å leve sammen gjennom mange år uten å oppleve opp- og nedturer i forholdet. Det er i disse tider man bør lete etter lykka, trua, håpet og å ta sjanse på å kjenne etter; om det fortsatt lever en gnist av kjærlighet i hjertet.

Noen velger å gå. Et valg det fort kan være lett å angre på om det er for lite veloverveid. Skal dere skilles, eller bli værende og kjempe for forholdet? Det kreves mot, og det kreves begges innsats.

Et langt og trygt forhold kommer slett ikke av seg selv. Tvert i mot, det er langvarig jobbing mot felles mål- der god kommunikasjon og forståelse mellom han og henne som er løsningen.  Der begge har like mye å si, der begge lytter til den andre og begge får sine ønsker innfridd- på lik linje med hverandre.

Et liv som leves alene, er bare et halvt liv.

For å leve et fullverdig liv, bør du og skal du gjøre det du kan for å finne én å elske. For din egen skyld. Du fortjener det så inderlig, å finne en som elsker deg fra hele sitt hjerte og som vil bli ved din side. Hele livet.

Da må du være villig til å kjempe for å beholde vedkommende. Når to single – endelig blir et par.

Vargas12.com har alltid hyllet kjærligheten og håper at alle som har noen å elske, velger å kjempe for forholdet så lenge det finnes håp. Å være singel eller alene, når man ønsker å leve i tospann med et annet menneske, er vondt og vanskelig.

Vi heier på dere!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik får du bedre SEO i 2020!

Slik får du bedre SEO i 2020! Du som lever av sosiale medier gjennom blogg, Instagram, YouTube eller andre kanaler...

Lukk