Fabian Delphs motbydelige helomvending og svik mot Aston Villa, forteller alt om hvilke krefter som er i sving blant klubbene i verdens mest omtalte liga. Hvilke krefter? Penger selvsagt. Delphs var kaptein hos Villa, og gikk til Manchester City.

Nesten alle spillere er dessverre til salgs. Steve Bull har spilt sin siste kamp. De lojale blir stadig færre. Messi er en av få igjen.

Raheem Sterling fikk kanskje doblet lønna ved å presse fram en avtale fra Liverpool, også han får lønna i form av oljefat fra araberne som eier Manchester City. Det er ikke feil å ha mye penger, det er feil å takke ja til fete sjekker, fra rike klubber – uten tanke for de som faktisk er dine arbeidsgivere. Fansen.

Vi har sagt det før og sier det igjen – til manges irritasjon, men det spiller ingen rolle. Vi er her for å engasjere, derfor –  kommentere gjerne i kommentarfeltet. Fotball engasjerer mange.

Chelsea vinner Premier League, så lenge de har José Mouinho som sjef. Han er kyniske nok, tøff nok og sulten nok til å ta enda et Premier League trofé. Mener vi.

CHELSEA CHAMPIONS 2015 - fbc 01

The_Old_Grey_Wolf via Compfight

 

 

Benteke vil signere for Liverpool. Chelsea har signert brasilianske Kenedy (19) fra Fluminese. Real Madrid ser ut til å ha gitt opp håpet om å få signere David de Gea, siden de nekter hans arbeidsgiver, Manchester United å hente Ramos. RM har heller brukt mye penger på Kiko Casilla fra Espanyol, som erstatter for legenden Iker Casillas. Den mangeårige landslagskeeperen signerte for Porto, etter et tårevått og dramatisk klubbskifte.

Det faktum at Manchester United ser ut til å beholder sin gode målvakt, betyr at de begynner å få en farlig god stall. En midtstopper av Ramos-kvalitet, og de blir å regne med blant topp to. Så langt, mener vi bare Chelsea har en mer komplett tropp. Manchester City under Manuel Pellegrini er vi mer tvilende til, enda de nok engang bruker penger som fulle sjømenn. Men de klar 3. plassen foran Arsenes Arsenal.

Everton derimot, ha lykkes med å handle med Louis van Gaal, og kjøpt forsvarspilleren Jonny Evans for £7 millioner. Og Vidal vil om kort tid signere for Bayern München, enda «alle» så han på treningsfeltet til en rekke klubber i England, gjennom sommeren.

Det er tre korte uker igjen til galskapen er løs. Når du er ferdig med din velfortjente sommerferie, begynner livet på ny. For alle som elsker engelsk fotball, det er da man kjenner at man lever igjen. Når man kjenner på nerven på kampdagen. Du studerer tabellen allerede fra kamp to.

– Å ligge foran erkerivalen, er nesten like viktig som å holde plassen i Premier League eller Championship. Bare spør Liverpool-fansen, Arsenal-fansen, eller Manchester United- fansen. Å ligge øverst betyr mest, men der ligger jo alltid Chelsea uansett, men å komme blant topp fire er ok og godkjent. Det blir Champions League-spill av slikt.

Er du i tvil, alt med mening starter endelig opp igjen lørdag 8. august!

(Hvem Steve Bull er? Han spilte landskamper for England bla i VM i 1990, spilte for Wolves, som da spilte på nivå to i den engelske ligaen, og ble værende. Lojal til det siste. Han gjorde 304 mål for laget som spiller sine hjemmekamper på vakre Molineux Stadium.)

Og vi tipper Kenny Jackett – manager for nettopp Wolverhampton gjør jobben, derfor tipper vi Wolves som vinner av Championship kommende sesong.

Vargas12.com, følger Premier League for deg!

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skal du lykkes som forfatter – gå dine egne veier!

Skal du lykkes som forfatter - gå dine egne veier! I lille Norge finnes det en håndfull store forlag, og...

Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist – hva får vi vite?

Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist - hva får vi vite? Bok nummer fire, den fritt fortalte fortsettelsen må ta utgangspunkt...

Lukk