Skråblikk på Premier League. Det er bare timer igjen før overgangsvinduet stenger- mange spiller vil få ny arbeidsgiver før 2. februar. 

Newcastle har ansatt John Carver som manager ut sesongen, han tok over da Alan Pardew fant ei fluktrute bort fra St.James’s Park nylig, da han tok over Crystal Palace.

– I en annen London-klubb vil ikke ryktene om Arsene Wengers avgang stilne. Mye tyder på at det kan bli selveste Thiery Henry som tar over for den manager som har sittet lengst ansatt i en Premier League-klubb. 65-åringen ble ansatt i 1994, samme år som OL på Lillehammer, det begynner å bli en stund siden.

En av de siste kjøpene gamle Arsene kan ha gjort i Arsenal, er å hente inn Gabriel Paulista fra Villareal for £15 millioner.

Mark Clattenburg

Mark Clattenburg, kanskje Premier Leagues mest omdiskuterte dommer, ham med det nye håret du vet. Som skal dømme storkampen mellom Manchester City vs Chelsea som spilles søndag 1. februar. Det er første gang 39-åringen dømmer Chelsea, etter at London-klubben rapporterte dommeren for rasistiske kommentarer, til flere av José Mourinhos spillere, i 2013.

Skråblikk på Premier League som har en stadig større tilhengerskare i Norge.

Real Madrids ønske om å få kjøpe Manchester Uniteds spanske siste-skanse, David de Gea, ser ut til å kunne by på problemer. Nå har FIFA satt ned en kommisjon for å granske storklubben for å ha gjort som erkerivalen Barcelona. Å forhandle med spillere før de var fylte 16 år. Fy!

Blir Real Madrid funnet skyldig, vil de få samme straff som Barca, et års stopp på spillerkjøp. Jaggu godt Martin Ødegaard allerede har signert sin gullkantede kontrakt.

Endelig en god nyhet for Liverpool, Daniel Sturridge er i full trening etter langvarig skade, og kan være spilleklar i Liga-Cup semifinalen mot Chelsea. Han har ikke spilt for rødtrøyene siden august.

Mats Hummels

Mats Hummels fortsetter å være aktuell for Manchester United og Paul Pogba nærmer seg en eller annen klubb. Sannsynligvis i England, all den tid Juventus må selge sin stjernespiss grunnet trøblete økonomi.

Her er oppsettet for 5. runde i FA-cupen:

  • Bradford – Sunderland/Fulham
  • Blackburn – Rochdale/Stoke
  • Derby – Reading
  • Preston/Sheff Utd – Cambridge/Man Utd

Kommer det noen overganger det er verdt å nevne, til og fra de største engelske klubbene, kan vi garantere at du finner det her, før det står i noen papiravis. Følg vargas12.com du også. Vi er først med det siste før overgangsvinduet stenger.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gigant-Asteroide nær jorda- ville vært katastrofe ved treff

Gigant-Asteroide nær jorda- ville vært katastrofe ved treff. Asteroiden "2004 BL86" er på størrelse med fem fotballbaner, og kunne ha...

Lukk