I Seymour Avenue er det satt opp politisperringer foran det som nå bare blir kalt skrekkens hus der tre kvinner ble holdt fanget i nærmere 10 år. Uhyggelige detaljer fra livet på innsiden av huset hvor Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight  kommer nå fram.

– De tre brødrene Castro brukte kjetting for å holde sine fanger fanget- de ble holdt som sex-slaver og slått helseløs om de ble gravide av de massive voldtektene. Skrekkhistorien er nesten for uvirkelig til å være sann. Hvordan er det mulig å holde tre personer fanget så lenge, i tettbebyggelsen i den Amerikanske byen Cleveland?

De tre kvinnene som endelig er sluppet fri, vil muligens aldre slippe helt fri, Ikke fra marerittene som brødrene Castro påførte gjennom det som skulle ha vært deres beste leveår. Familiene til de savnede kvinnene er i lykkerus, men også i sjokk.

Michelle Knight var 21 år da hun forsvant i et nabolag i byen Cleveland i delstaten Ohio. Hun ble sist sett i huset til en slektning 23. august, 2002. Hun er nå 32 år.

Amanda Berry forsvant et knapt år senere, 21. april 2003, dagen før sin 17-årsdag. Hun ringte søsteren før hun forlot jobben på Burger King, og forsvant mens hun spaserte hjem i det samme nabolaget som Michelle forsvant. Hun er nå 27 år.

Gina De Jesus forsvant over ett år senere, 2. august 2004, mens hun var på vei hjem fra skolen i det samme nabolaget. Hun var 14 år og er i dag 23 år.

Politiet sjekker flere tomme hus i områdetBrødrene Ariel Castro (52), Pedro (54) og Oneil (50) Foto: Cleveland Police Dept.

I følge de siste rapportene fra Cleveland skal det være funnet 11 kvinne-lik ikke langt fra skrekkens hus, politi og FBI etterforsker nå om det er noen sammenheng mellom drapene og de mennene som nå er fengslet for kidnapping.

Amanda Berry fødte en datter (6) i fangenskapet. I løpet av perioden skal flere av kvinnene ha vært gravide, men brødrene skal ha sørget for at hvert svangerskap ble avsluttet via brutal vold.

De første rapportene etter at Michelle Knight, Amanda Berry og Gina DeJesus ble funnet gikk på at det var flere barn inne i huset, men politiet har ikke sagt noe mer om dette.

– Man må nesten stålsette seg for hvilke bilder som vil bli publisert fortløpende fra denne grufulle saken. I følge kilder i politiet skal det være bur inne i det tildekte huset som hadde alle vinduer plombert. Det er selvsagt helt umulig å forestille seg hvilket helvete de tre kvinnene har vært gjennom i alle disse årene.

Hvor mange kvinner og barn sitter innesperret etter å ha blitt kidnappet verden rundt? Heldigvis ble tre kvinner reddet fra skrekkens hus i Cleveland. Det rapporteres også om at det skal ha vært en fjerde kvinne i huset, men dette er ikke bekreftet ennå.

Kilde: Aftenposten.no

Vargas

Tags: 10 år, Cleveland, USA

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvis noen skader deg så ring- vi kan hjelpe deg!

150 millioner jenter og 73 millioner gutter i verden har opplevd seksuelle overgrep. – En stor del av disse overgrepene...

Solbakkens erstatter også sparket i Wolves

Ståle Solbakken (45) fikk ca 6 måneder, Dean Saunders som tok over etter nordmannen fikk 5 mnd. Nå er klubben...

Lukk