Og i så fall, må du bruke oversettelses program? Jeg har skrevet et par innlegg på engelsk, men det ble ikke som forventet. De fleste engelske sider som har med blogging å gjøre ser så proffe og skikkelige ut og da er det lett for at norske amatør bloggere faller igjennom. Jeg har også tidligere svart og kommentert på engelsk- på forskjellig nettsider. Og da har jeg fått langt flere svar og kommentarer tilbake enn det jeg gjør når jeg skriver på norsk.

Det er en selvfølge at man må legge ned mye mer jobb om man vil skrive innlegg på et annet språk enn sitt eget, men på en annen side så er det en fin trening i å lære seg det språket man skriver på-

Fordelen med å skrive blogg på fransk, tysk, engelsk, spansk eller et annet språk er at man får så utrolig mye mer trafikk på bloggen sin. Siden det norske språk er et svært «lite» språk sammenliknet med de aller fleste andre europeiske språkene, så må man være forberedt på å være en blogger etter norske forhold. Men er man god til å skrive feks engelsk så kan det være smart å skrive blogginnlegg på engelsk av og til, da får man automatisk også flere lesere.

 Ikke glem å bruke facebook som arena for bloggen din om du velger å skrive på et annet språk enn norsk. Veldig mange har jo venner som snakker et annet språk enn norsk.

Ha en deilig bloggdag;)

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
http://bloggportalen.aftonbladet.se/BlogPortal/view/Ping?do=ping

http://bloggportalen.aftonbladet.se/BlogPortal/view/Ping?do=ping

Hvor skal du på sommerferie?

Skal du reise langt? Skal du reise alene eller med hele familien? Skal du reise med fly, bil, båt tog...

Lukk