drgrandprixlogo

«Heroes» er laget for et formål. Å vinne slagerfestivalen. Måns Zelmerlöv, merk deg navnet. Han presenterer ei låt som er skreddersydd for oppgaven, og må tåle et soleklart favorittstempel.

https://www.youtube.com/watch?v=CBCdb6vNuiM

Det er ikke lenge siden  Sverige vant Slagerfestivalen – Loreen vant i 2012, vinner Måns, er det den 6. gangen Sverige vinner den meget omtalte TV-sendingen. Det hele startet i 1958.

23. mai går finalen der mer enn 200 millioner europeere skal avgjøre hvem de mener er den beste låta. Det er en favoritt som til slutt står igjen som vinner, noe annet enn svensk seier vil være en stor overraskelse.

Som de fleste huker, var det den skjeggete smellvakre, Conchita Wurst som vant i fjor, med låta «Rise Like A Phoenix«. Det betyr tradisjonen tro, påkommende finale arrangeres i vinnerens hjemland, Østerrike i år altså.

Scarlett og Mørland overrasket alle da de vant med låta «A Monster Like Me», men den har ikke Slagerfestvail-stemplet, slik Sverige har i sin vinnerlåt.

Norge har ei låt som har vokst seg riktig så fin, men det er Sveriges år i år. Dessverre.

Kanskje den aller verste mulige vinner, for alle nordmenn som ser det på som aller viktigst – i Eurovisjonenes musikk-konkurranse, å slå nettopp svenskene. Tar du det tungt å tape for Sverige, bør du ikke engang se Grand Prix-finalen 2015.

Hvem tror du vinner Slagerfestivalne 2015?

Heia, Norge, grattis Sverige!

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
17. mai – Gratulerer med dagen, Norge!

https://www.youtube.com/watch?v=iXoOqaeRXc8 Vargas

Tenner det deg? Lesbisk sex?

Tenner det deg? Lesbisk sex? I vår seksuelle verden er det ikke så viktig hvem man har sex med, bare...

Lukk