Får du beskjed av en venn eller venninne om at de synes du bør gå ned i vekt, så kan dette være dine beste venner, fordi de vil deg vel. Du kan ikke klare å gå ned i vekt om du ikke ønsker det nok selv. Trives du som stor så skal du gi klar beskjed om at; her blir det ikke noe slanking nei. Man kan både være sunn og frisk, og frodig og flott.  

Er du ung og overvektig kan du få det bedre med å gå ned i vekt. Dette finnes det mange måter å gjøre på. Velger du slankepulver eller tabletter for å gå ned i vekt, så er sjansen stor for at du går opp det du går ned og vel så det innen kort tid.

– Det viktigste du kan gjøre for å gå ned i vekt er å bevege deg mere enn det du har gjort tidligere. Det er minst like viktig at du spiser riktig, ofte og nok. Ikke tro på alle såkalte lavkarbo diett-eksperter som tror de har peiling på hva som er best for deg. De har  ofte en agenda og den er ofte penger.

Atkins dietten er en av disse. Ligg unna!

Om du er fornøyd med hvordan du ser ut, og hvordan du føler deg mht jobb, garderobe og selvtillit så skal du selvsagt ikke slanke deg.

Å være fornøyd med seg selv er av stor betydning, og det gir selvtillit.

Det er viktig at du som kvinne er klar over at svært mange menn liker frodige kvinner med både pupper, rumpe, hofter og lår. En kvinne skal se ut som en kvinne, ikke som om hun ikke får mat, eller velger å trene eller slanke bort alt som er feminint og kvinnelig.

Når det er sagt så det veldig viktig å ha respekt for de som ikke klarer å legge på seg og sliter med svært alvorlige sykdommer som bulimi eller anoreksi. Disse diagnosene er det viktig å få behandling for så snart de er bekreftet av fagfolk og leger.

 

 CopyrightVidarKolstad.jpg

 

– Skjønnhet kommer innefra, men det er bare om du tror det selv. Uansett hva andre mener om deg så er det viktigst hva du selv synes. Liker du det du ser i speilet til tross for at du har en skjev nese, litt korte tenner eller for mange kviser så er du en av få som har akseptert ditt utseendet som det det er. Det skal du har selvsagt prise deg lykkelig for.

Noen har henge pupper og henge rumpe, andre har øl-mage og dobbelthake. Det er opp til deg å gjøre noe med deg, det er opp til deg å velge å se ut som om det du spiser.

Ingen kan fortelle deg at du skal slutte å røyke, du må selv ta den avgjørelsen. Du må ville det selv.

Akkurat det samme gjelder vektreduksjon, du må ha lyst til å veie mindre og du må finne din måte som passer best for deg.

– Som jeg har sagt tidligere, en livsstil endring er det som skal til. Det har ikke noe for seg å la være å spise noe som helst, bare drikke vann og løpe tre mil hver dag i to måneder. Du går selvsagt ned i vekt, men du er i tillegg mere død enn levende, og du går opp i vekt igjen så snart du begynner å spise.

Er du såpass psykisk og fysisk innstilt på å akseptere deg selv som de personen du faktisk er, og den du ser i speilet. Da kan du bruke tiden på langt viktigere ting enn vektreduksjon og slanking.

Allikevel vil jeg anbefale alle å ta vare på helsen sin, stump røyken og spis ofte og det du liker. Kombinert med regelmessig mosjon, nok vann og nok søvn så sparer du enorme summer på dietter og slankekurs.

Er du i tvil om du er i faresonen for å være overvektig så det er direkte helseskadelig så vil din fastlege gi anbefalinger om hvordan du bør gå fram.

Du er unik, du er fantastisk. Vær deg selv og lev livet.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blogger- med livet som innsats

 -  Ida Wulff ble for ikke lenge siden direkte sjikanert av en villsint taxi- sjåfør i Oslo, Ulrikke Lund ble overfalt, slått...

Relativitetsteorien slår sprekker

- Greier du å se for deg og forstå hvor stort universet er? Det er ikke lett, og selv om...

Lukk