Aldri før har interessen vært større, alle kjenner noen, som kjenner noen som har deltatt, eller ønsker å delta på Farmen ved neste mulighet. Allerede nå kan du begynne å forbedre din søknad. Slik blir du deltager på Farmen!

Her er søknadsskjema for Farmen 2020.

Det er Strix Televisjon i samarbeide med TV2, som står bak Norges mest populære realityserie, og det er programmets programleder siden 2004, som vant den første utgaven av Farmen i 2001, Gaute Grøtta Grav.

Farmen er en norsk Reality-TV-serie. Konseptet går ut på at 12-14 mennesker skal bo på en gård uten moderne hjelpemidler, slik det var for 100 år siden. Her skal de overleve ved å samarbeide så godt som mulig. I hver uke må to utvalgte deltakere kjempe en duell der den tapende part må forlate Farmen. Vinneren får bil og hytte i premie.

Wikipedia.org

Lest? Slik får du flere venner!

Du som liker Farmen som underholdning, har kanskje sett for deg hvordan det ville være å bo på en gård, tett på 13 andre deltagere, med begrenset mat, lite søvn, hardt arbeide og mye baksnakking i opptil 11 uker? I så fall, bør du endelig ta motet til deg og sende inn en søknad. Slik blir du deltager på Farmen!

Premien er fantastisk, men opplevelsen ubetalelig. Du vil møte tøffe utfordringer, lære mer om deg selv som menneske enn noen gang tidligere – og du vil fornemme både himmel og helvete på få uker. Dette bør du ikke gå glipp av.

Nå kan du ikke la flere sjanser gå fra deg.

Slik blir du deltager på Farmen!
Foto: bergehus.teamtailor.com

Slik blir du deltager på Farmen!

Husk at du kan også melde på andre, som du mener ville ha passet inn på Farmen, men da må du være sikker på at vedkommende vil takke ja til tilbudet, om dette skulle komme. 

Det er den 16. sesongen av Farmen som skal spilles inn i sommeren 2020, blir du en deltagerne som tør å ta en viktig hovedrolle ved å bli med helt til finalen? Nå har du endelig sjansen. Det er jo bare å bli med på leken og vinne bil og hytte. ‘A walk in the park‘ for deg?

Så enkelt er det dessverre ikke for noen, men det hjelper jo å sende inn en søknad, da vil du i hvert fall være blant de 5000-6000 som blir antatt til å være med.

Slik blir du Farmen-deltager:

 • Meld deg på sammen med en venn, kjæreste eller et familiemedlem
 • Om du har noen svakheter, kan det være positivt for TV2
 • Fortell ærlig hva andre sier om deg, om hvem du egentlig er
 • Fortell at du vil være med å oppleve naturen, dyrene og fellesskapet
 • Fortell at du vil vinne, men utdyp gjerne hvordan du vil gjøre det
 • By på deg selv, men unngå for mye skryt, bruk video og bilder
 • A4 er kjedelig, skriv mye, ikke tenk på konsekvensene for deg
 • Send med ekte bilder, ikke show eller tullebilder – vær ærlig
 • Ordlegge deg klokt uten å komme med selvfølgeligheter
 • Unngå å skrive at du skal være deg selv gjennom hele Farmen
 • Unngå å skrive at du blir godt likt eller kommer til å lage god TV
 • Unngå å skrive at du er vill og gal og kommer til å bli populær

Som de fleste vet er det noen få som blir valgt ut, resten blir avvist. Og for å bli en av disse må du har de særtrekkene produksjonsselskapet, Strix, i samarbeide med TV2, ser etter.

Du kan også melde på mamma, pappa, bror, søster, kollega eller venninner, men ikke nøl med å skrive en forrykende søknad for deg selv. Det er nå du har sjansen til å bli rik, berømt og få oppleve hendelser du aldri kunne ha drømt om, og kanskje få venner for livet.

Mulig du får uvenner også, for alt kan nemlig skje når premier dere sloss om – er på langt over én million kroner. 

For at du skal bli plukket ut i mengden, bør du vite hva det dreier seg om.

Vinneren får hytte og bil

Du bør skrive ulikt de fleste andre, vise at dette er noe du virkelig vil gjennom en grundig og gjennomtenkt søknad, med gode bilder som forteller hvem du egentlig er. Det er faktisk mer krevende enn du tror og TV2, har sammen med Strix, lest tusenvis av søknader som har gått rett i søpla.

Søndag 8. desember går den 15. finalen av Farmen. Da reiser vinneren hjem med bil og hytte til en verdi av 1.120.000 kroner, får heder og ære, overskrifter og invitasjoner til alle av medie-Norges viktigste nyhetskanaler.

Er umiddelbart rikskjendis for en stakket stund. Men vinneren sitter igjen med gode minne, venner for livet og får livet snudd på hodet gjennom hele 2020.

Hvorfor ikke ta sjansen å forsøke å vinne Farmen selv? Du av alle kan faktisk lykkes.

Farmen spilles inn over 11 uker sensommer/høst 2020. Søknadsfrist er 13. mars 2020.

Du bør gjøre deg flid med søknaden og videoen av deg selv, som du kan filme med egen mobil.

Spørsmål kan sendes til farmen@strix.no

Her er søknadsskjema for Farmen 2020.

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Appene du bør ligge unna!

Livet er en app. Snart finnes det en app som tørker deg bak, om du får behov for det. Appene,...

Lukk