Slik blir du Farmen-deltaker! Du har kanskje sett samtlige sesonger av Norges mest populære reality-serie, Farmen. Du har tenkt tanken en rekke ganger opp gjennom årene, dette hadde jeg klart, lett. Å vinne Farmen. Hytte og bil er ‘up for grabs’. Alt du behøver å gjøre er å melde deg på, ikke sant? Slik blir du Farmen-deltaker!

Det er den 15. sesongen av Farmen som skal spilles inn i sommer, blir du en deltagerne som tør å ta en viktig hovedrolle ved å bli med helt til finalen? Nå har du endelig sjansen. Det er jo bare å bli med på leken og vinne bil og hytte. ‘A walk in the park’ for deg?

Send søknaden din nå

Her er søknadsskjema! Søknadsfristen er 5. mai!

Så enkelt er det dessverre ikke for noen, men det hjelper jo å sende inn en søknad, da vil du i hvert fall være blant de 5000-6000 som blir antatt til å være med. Som de fleste vet er det noen få som blir valgt ut, resten blir avvist. Og for å bli en av disse må du har de særtrekkene produksjonsselskapet, Strix, i samarbeide med TV2, ser etter. Slik blir du Farmen-deltaker!

Har du i ditt stille sinn tenkt at Farmen er et program du kunne tenke deg å være med på? Kjenner du kanskje noen som burde melde seg på? Eller leker du litt med tanken om å bli med for aller først gang, akkurat nå?
Nå har du sjansen!
Farmen på TV 2 er ett av Norges aller største underholdningsprogram, og flere hundretusen seere følger programmet hver eneste sesong.

Gaute Grøtta Grav TV2

Du har venninner, kamerater og kolleger, til og med et nært familiemedlem som er store i kjeften, når de legger ut hvor enkelt det ville være for dem å vinne Farmen, ikke sant? De kan snakke lenge om hvilken plan de har, hva som bør gjøres, hva som bør fortelles og selvsagt hva man ikke bør fortelle og foreta seg, for å bli likt og godtatt i gruppa.

Slik blir du Farmen-deltaker:

De fleste er enige om at det kan være krevende å bo tett på 13 andre ukjente, men å vinne, det vet mange med litt for mye selvtillit mye om, før de har forsøkt. Derfor får du noen gode råd, her og nå, bruk først og fremst god tid på din søknad, svar utfyllende og grundig. La gjerne noen du stoler på lese gjennom, før du sender den inn. Forteller søknaden hvem du faktisk er, er du smart.

 • Meld deg på sammen med en venn, kjæreste eller et familiemedlem
 • Om du har noen svakheter, kan det være positivt for TV2
 • Fortell ærlig hva andre sier om deg, om hvem du egentlig er
 • Fortell at du vil være med å oppleve naturen, dyrene og fellesskapet
 • Fortell at du vil vinne, men utdyp gjerne hvordan du vil gjøre det
 • By på deg selv, men unngå for mye skryt, bruk video og bilder
 • A4 er kjedelig, skriv mye, ikke tenk på konsekvensene for deg
 • Send med ekte bilder, ikke show eller tullebilder – vær ærlig
 • Ordlegge deg klokt uten å komme med selvfølgeligheter
 • Unngå å skrive at du skal være deg selv gjennom hele Farmen
 • Unngå å skrive at du blir godt likt eller kommer til å lage god TV
 • Unngå å skrive at du er vill og gal og kommer til å bli populær
Slik blir du Farmen-deltaker!
Farmen-gården, Lundereid, ligger i Kragerø kommune Foto: TV2
Slik blir du Farmen-deltaker!
Gaute Grøtta Grav t.v er programleder for Farmen Foto: TV2

Vær unik og ærlig

For at du skal bli plukket ut i mengden, bør du vite hva det dreier seg om. Du bør skrive ulikt de fleste andre, vise at dette er noe du virkelig vil gjennom en grundig og gjennomtenkt søknad, med gode bilder som forteller hvem du egentlig er. Det er faktisk mer krevende enn du tror og TV2, har sammen med Strix, lest tusenvis av søknader som har gått rett i søpla. Er du unik og ærlig, vil du bli oppdaget.

Slik blir du Farmen-deltaker! Skill deg ut i mengden, men ikke smør på mer enn du kan stå inne for.

Inviterer du mor, far, bror, søster, kjæreste eller bestevenn – øker sjansene betraktelig. Er du kvinne over 40 år, vil du også bli vurdert som en verdig deltager, om søknaden i tillegg er god nok. Er du en breial 30 år gammel mann med litt for mye selvtillit, store tatoveringer på like store muskler og tror at du vinner Farmen, fordi du har vært med på Paradise Hotel og liker pene damer med silikonpupper, kan du sannsynligvis la være å søke.

Selvsagt bør det være krevende å vinne en premie på mer enn 1,3 millioner kroner. En luksushytte og en splitter ny bil, bør ikke vinnes uten å legge ned en innsats og det er det Farmen handler om. Man skal være en verdig vinner for alt det er verdt. Ha vært gjennom prøvelser, tvekamp, utfordringer, kjent på hjemlengsel og savn, samtidig som man har fått oppleve fantastisk natur, samhold og vennskap som kan vare livet ut.

Bruk tid

Å drive gård i 1919 var fult av utfordringer og lange arbeidsdager uten å ha mye mat tilgjengelig. Det er dette Strix og TV2 forsøker å gjenskape med å lage god underholdning for TV-seerne, samtidig som det skal være så ekte som mulig for deltagerne. Og nå har du sjansen til å bli den neste vinneren av Norges mest populære reality-serie.

Du kan vinne Farmen 2019, vi har fortalt deg hva du bør legge vekt på og hva du ikke bør ta med i søknaden din. Har du uavklarte saker i rettsapparatet, gi beskjed, er du tidligere kriminell, si fra om det også. Er du en kjeltring, finner TV2 ut av det og du vil bli fjernet fra opptakene. Å være ærlig er en selvfølge også i Farmen-sammenheng, det er det ikke alle som forstår.

Bruk god tid på søknaden din, vær realistisk i framtoningen og fortell hva du vil oppnå med å være en av 14 forpaktere i neste sesong av Farmen – og du vil få en opplevelse du sent vil glemme, om du er blant de heldige.

At du faktisk blir rikskjendis når du vinner Farmen, bør ikke være et kriterium for å søke, men en konsekvens du bare må tåle. Slik blir du Farmen-deltaker!

Du må sette av 11 uker fra slutten av juli og vite at du må være borte fra nære og kjære i denne perioden. Blir du værende til en eventuell finale, er det mer enn to måneder. Det kan være for lenge for noen. Men, skal du bli deltager, haster det virkelig med å få den sendt.

Fyll ut søknaden din nå og send den inn når den er verdt å lese!

Her er søknadsskjema! Søknadsfristen er 5. mai!

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest