Slik blir du fornøyd med deg selv! Om du er fjorten eller førti, kvinne eller mann – gutt eller jente, du har sikkert noe du kunne tenke deg å endre på. Enten fordi du selv har plager eller har et negativt selvbilde. Idet øyeblikket du makter å elske deg selv, er problemet løst.

Det høres nok enkelt ut, men det sitter mellom ørene.

Kanskje er det kun en liten operasjon, et puppe- eller rumpeløft som skal til for at du endelig ser den perfekte «jeg» i speilet? Ikke la deg lure til å endre deg selv fordi at du skal få flere likes eller positive kommentarer av folk du egentlig ikke kjenner. Hvor viktig er det egentlig?

Ditt forvrengte selvbilde, som går ut på at du slett ikke er bra nok, eller ikke er fin nok for å bli likt er og blir feil. Fordi, du som et selvstendig individ er faktisk like mye verdt som Sophie Elise, «Blondinbella» Isabella Löwengrip og Ida Wulff. Minst.

Slik blir du fornøyd med deg selv!

For du vil jo ikke framstå som like falsk som mange av rosabloggerne, som lever på en rosa sky, som egentlig ikke eksisterer?

Jo mer ekte du er ovenfor deg selv og andre, jo bedre selvfølelse får du, og jo sterkere blir du mentalt. Fordi du da vet at du er ekte, du er ærlig og står fram som den breste utgaven av deg selv, på egne premisser.

Idet øyeblikket du innser hvor lite viktig det er, hva andre mener om deg – vil du få det langt bedre med deg selv i ditt liv. Psykisk helse, altså hvordan man egentlig har det i hverdagen, er så mange ganger mer viktig enn hvordan man ser ut.

Om du har en litt større nese eller veier litt mer enn andre på egen alder, så godta det.

Ikke la det ødelegge livet ditt om du er anderledes enn mange andre. Elsk deg selv som du er, og kjenn etter hvor flott det er å være i symmetri med seg selv, rent mentalt. Dessverre er det fortsatt mye mobbing i Norge.

Ikke bare blant unge, men også på mange arbeidsplasser. Der mange kvinner og menn som gruer seg for å gå på jobb, fordi de av ulike årsaker, ikke blir akseptert som den de er eller for den jobben de utfører.

Da bør man selvsagt ta tak i problemet og kontakte lærer eller arbeidsleder for å få slutt på elendigheten.

Et godt råd, helt avslutningsvis.

Vri tankene over på andre enn deg selv. Bruk minst én dag per uke, der du skal hjelpe andre enn deg selv. Det være seg bestemor, søster, bror, mor eller eller en bestevenn eller venninne som trenger støtte. På den måten får du tankene vekk fra ditt eget ego.

Det alene er et skritt på veien til å akseptere deg selv slik du er i dag. Ser du skikkelig etter så ser du jo selv at du egentlig er helt perfekt. Bruk den viktigste tiden i livet på glede og nytelse, du blir tidsnok gammel og klok.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex-leketøyet som revolusjonerer menns orgasme!

Sex-leketøyet som revolusjonerer menns orgasme! Som de fleste vet, så finnes det sex-leketøy for både kvinner og menn. Salgskurvene øker...

Tror du på «Snåsamannen» som healer?

 Tror du på "Snåsamannen" som healer? Vi mennesker har en tendens til å tro på det vi ser, vi forstår...

Lukk