Slik blir du helt perfekt! De som har utseende med seg, er attraktiv og ser bra ut får med det mange fordeler ikke andre oppnår, utelukkende pga sitt utseende.

Noen kan mene det er feil, men det endrer ikke det faktum at slik er det faktisk.

For stadig flere unge mennesker er det viktigere å se bra ut, være populær og få positive tilbakemeldinger om sitt utseendet, betyr mer enn det aller meste. Det er en naturlig del av det å vokse opp i Norge i dag, å ville se så bra ut som mulig, men dessverre ofte på feil grunnlag.

Hva andre måtte mene, er viktigere enn hva man selv synes. Blir ikke det feil?

Les også: Kropp – Hva ville du ha rettet på?

Både skolegang, jobb og livsførsel kommer i andre og tredje rekke etter higen etter et vellykket utseendet. Er det egentlig så rart, når de vakreste får så mange flere fordeler enn de med et langt vanligere utseende.

– Samfunnet vi lever i gjør det langt mer attraktivt å være attraktiv. Trynetillegg og sexy-faktoren gjenspeiler arbeidslivet, skolen, våre venner og fritiden vår. For ikke å snakke om kjærlighetslivet. I alle faktorer av samfunnet teller utseende en hel del.

– Naturlig vakre mennesker har mange fordeler. De flotteste slipper å stå i kø på de hippeste diskotekene, får seg lettere jobb, kjæreste og blir ofte valgt framfor andre med mindre heldig utseendet i stort sett alle settinger i samfunnet.

Slik blir du helt perfekt!
Foto: Barbie Ferreira

– Hvordan kan trynefaktoren ha en så viktig del av våre liv? Samfunnet er basert på å få fram vinnerne og vi andre dødelige med et normalt utseendet og noen kilo ekstra på kroppen aller helst skulle ha vært stuet vekk på et tørt og mørkt sted.

Slik blir du helt perfekt!

– For mange blir det et must å ta seg godt ut, uansett hva eller hvor man skal. Kanskje er det ikke så veldig rart at mange unge velger å gjøre mye for å se bra ut, når man ser alle de fordelene det drar med seg.

– Du ser settingen og kjenner deg kanskje igjen? En vakker jente har alltid en “stygg” venninne. Da er det den minst pene som får en langt verre reise og et mer komplisert liv, som krever andre ferdigheter når man ikke kan smile seg i glansen av et vakkert utseende.

Les også: Bloggerne stjeler markedsplass – “Blondinbella” er størst!

– Når du er et spedbarn driter du bokstavelig talt i hvordan du ser ut naturlig nok. Når du begynner i barnehagen begynner allerede noe å skje. Den som er populær i flokken har ofte utseende med seg og kan begynne å plukke venner.

De som ser har en skjev nese, eller ører som stikker litt ut, må pent nødt til å vente på tur eller bli valgt ut til å ikke være med i flokken. Verre blir det med alderen og verst er det nok på ungdomskolen. Trist, men sant.

Media, TV, aviser, blader, nyheter og via sosiale medier er fullt av meninger om noens kjendiser eller politikeres utseende. Selvsagt påvirker det oss. Men er det helt ok?

Når det kommer til hva som virkelig bør ha betydning i menneskers liv, bør utseendet komme langt ned på lista over hva som er viktig.

Moralen må bli at man skal vokte seg vell for å tro at det er gull og glitter alt som glimrer. Kan hende det er smart å gå for det som framstår som hel ved, istedet for et raskt falmende glansbilde.

Uansett hvordan du ser ut, vær stolt av deg selv og for hvem du er. For mange er du svært verdifull, for mange er du det allerede og idet øyeblikket du innser det selv, er du nemlig helt perfekt. Er det ikke flott?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Litteratur – hva ligger på nattbordet ditt?

Hvilken genre du liker, avhenger hva som ligger på nattbordet ditt, når det kommer til bøker. Lærer man seg til...

Lukk