Slik blir du millionær på aksjer i løpet av noen år. Ja, det høres kanskje for godt ut til å være sant, men vi er faktisk rimelig sikker på at vi har hold i vår påstand. Vi er nok ikke alene om å mene dette heller, det er mange nordmenn som har kastet seg på aksje-bølgen. Noen har allerede blitt veldig rike.

Bergenet lesetid: 6 minutter

Tesla

Du kunne ha brukt så mye du kan på Bitcoin, men vi anser ikke det som sikkert nok til å tørre å anbefale våre lesere kryptovaluta ennå. Du kan selvsagt bli millionær på Bitcoin, men du kan bli raskt blakk også, fordi denne svinger voldsomt i kurs. Og bitcoin kan faktisk i teorien forsvinne over natten.

LEST DENNE? Vår aksjeportefølje og hvorfor

Vi anbefaler heller å investere i Tesla, det er en aksje som vil kunne gå mot stjernene i framtiden, faktisk så høyt at du vil kunne bli mangemillionær, om du handler nok. Når det er sagt, så ønsker vi at du setter deg godt inn i selskapet Tesla og hva eieren, Elon Musk, verdens rikeste mann – faktisk driver med. For Tesla er ikke bare elbil, det er så veldig mye mer.

Slik blir du millionær på aksjer – om du treffer markedet riktig, investerer nok og har tålmodighet.

Tesla, Inc. er et amerikansk bil, programvare og energiselskap. Selskapet er oppkalt etter Nikola Tesla. Tesla produserer elbiler, solcellepaneler, og batteripakker til kommersiell og privat bruk. De utvikler også programvare til biler og solcellepaneler.

Wikipedia.org
Slik blir du millionær
Tesla er framtiden Foto: Joseph Mucira

I 2021 vil Tesla kunne doble sin verdi og bli verdensledende produsent på sikt. Foreløpig ligger Volkswagen et stykke foran. Men det blir neppe lenge. Slik blir du millionær på aksjer, om du handler i den amerikanske elbil-produsenten, Tesla.

Allerede i år vil Tesla produsere opp i mot én million elbiler. I tillegg åpnes det stadig nye bilfabrikker som gjør produksjonen enda mer lønnsom og effektiv. Og det kommer nye modeller som rulles ut fortløpende.

Aksjer

Hvorfor skal du tømme sparegrisene og sette ALT på Tesla-aksjer? Jo fordi aksjekursen er lav nå, sammenlignet med hva den kan være om kort tid. Tesla har alt et selskap kan ønske seg, inkludert god likviditet gjennom god inntjening i mange år. Tesla har faktisk litt større verdi enn norske Equinor (gamle Statoil).

Du kan kjøpe Tesla-aksjer gjennom Nordnet.no, som oss, via din egen bank eller hos etoro.com, som veldig mange andre. I denne nettbaserte banken er menyene på engelsk og her får du også kjøpt Bitcoin, om du skulle bli fristet. Men det var altså disse aksjene som vil kunne gjøre deg til millionær.

I april i fjor kostet 1 aksje i Tesla $90 som tilsvarte ca 800 norske kroner. I dag er kursen litt bedre mht NOK. Men nå, ett år senere, koster altså den samme aksjen $620, som er ca 5350 norske kroner, som igjen er en pen økning. Og kursen skal videre opp, mye opp. Kanskje vil den nå $1000 per aksje, før jul?

Hva som skjer i framtiden i aksjemarkedet, er vanskelig å spå, men litt enklere med Tesla-aksjen fordi selskapet er i den spede begynnelse av noe stort. Slik blir du millionær på aksjer – om du kaster deg på denne rivende utviklingen i en meget spennende bransje.

Tesla modell S Plaid Foto: Tesla.com

Elon Musk

Elon Musk er en entreprenør som tør å satse stort og vil være mannen bak prosjektet som sender de første menneskene mot mars i en av sine Spacex romfartøy – om ikke så veldig mange år. Alt Musk foretar seg er framtidsrettet og innovativt, og han er ikke redd for å feile på veien.

I slutten av fjoråret vant Tesla pris for å være verdens mest lønnsomme og verdifulle bilprodusent. Med en markedsverdi på nær $300 milliarder. Men det var altså i fjor. I løpet av 2021 har markedsverdien vært innom $800 milliarder, for så å falle litt tilbake til $600 milliarder. Men dette er så svimlende summer at det er litt uvirkelig å ta inn over seg.

Alle piler peker uansett riktig vei for verdens rikeste mann og han kan gjøre deg styrtrik om du tør å satse.

Om få år, kjører vi hybrid- eller elbil alle i Norge. Og på dette feltet er Tesla overlegen alle andre bilprodusenter. Nesten alle som har Tesla ønsker å investere i en nyere modell når tiden er inne, man går ikke til en annen elbil-produsent etter å ha eid en Tesla. Virkelig ikke.

Model S Plaid

I den nye Model S Plaid som snart er på markedet, blir det ikke firkantet ratt, som i reklamen, det blir ikke tillatt i Norge. Men det blir en helt ok bil for det. Den gjør null til hundre på 2,1 sekunder. Du kan jo forsøke på din nåværende bil. Se hvor lang tid du behøver. I tillegg har denne modellen en toppfart på 322 km/t.

Så kommer Tesla med folke-Teslaen, modell Y, som koster kun en halv million og har en rekkevidde på 505 km.

Eirik Bakke (24) investerte 300.000 kr og ble millionær på aksjer.

Det er så mange gode argumenter for at Tesla skal fortsette å vokse, all den tid Musk sitter ved roret og styrer butikken, vil det satses stort i årevis. Tesla produserer ikke for masse-salg ennå, men lager din bil i det øyeblikket du bestiller. Også batteriene lages av Tesla.

Solenergi og elbil

Tesla er også snart verdensledende på solenergi gjennom selskapet, Solar Roof. Et selskap som tilfører strøm til hjemmet ditt, med et fullt integrert solsystem. Strømmen du ikke bruker selv, kan du selge til strømselskapet.

I desember 2020 ble det omsatt for en halv milliard kroner i Tesla-aksjer hos aksjebanken Nordnet.

Hvis du klarer å legge vekk egoet, visjonene og massesuggesjon som er rundt alt Elon Musk tar i. Og bare ser på hva du får i en Tesla og ikke minst i aksjen. Du får være med å eventyrlig reise som allerede har ført de første kloke investorene til 1000% fortjeneste.

Det er nemlig ikke umulig at nettopp Tesla-aksjen går flere tusen prosent til. Mange vi har snakket med tror det.

Da er det faktisk opp til deg å avgjøre hvor mye du vil satse. Satser du nok, vil du bli rik. Slik blir du millionær på aksjer, å tørre å satse alt på den aller beste aksjen. Kjøp Tesla-aksjer i dag. Du kan takke oss senere.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vår aksjeportefølje og hvorfor

Vår aksjeportefølje og hvorfor vi velger akkurat disse seks aksjene. Vargas12.com har brukt nedstengningen fornuftig ved å investere i aksjer...

Lukk