Slik dør et barn i en varm bil og det går betydelig raskere enn mange forventer. Har du noen barn til overs, som kan ofres i en kokende varm bil? Nylig døde to barn til i USA på verst tenkelig måten gjenglemt i foreldrenes bil.

Selvsagt skal det ikke være mulig, men det skjer flere tusen ganger hver eneste sommer, i USA alene, flere hundre ganger. I følge CNN skjedde det igjen, to barn på samme varme sommerdag, en gutt på 21 måneder i Booneville i Mississippi, og en jente på 22 måneder i Philidelphia.

Det er ukjent hvor lenge barna var i de to forskjellige bilene, men hendelsene fikk fatale konsekvenser for begge de to, som ikke var fylt to år. kan du forestille deg den lidelsen barna hadde før de sannsynligvis besvimte av den uutholdelige varmen?

Lest? Skolestart – ser lærerne de utsatte barna?

Du kan jo forøke selv, parker bilen din i sola, sett deg i baksetet med vinder og dører lukket og forsøk å holde ut et par timer, du vil garantert ikke lykkes. Hvorfor i svarte helvete skal uskyldige barn lide seg gjennom den torturen, for at den evneveike moren skal på shopping.

Slik dør et barn i en varm bil.

Er det noe som gjør oss eitrende forbannet, fortvilet og vill-sint, så er det barn som lider, tortureres og dør i glohete biler, grunnet ansvarsløse foreldre som driter i egne barn. Enten det er i Norge, Sverige, Afrika, Japan eller i USA.

Et barn som glemmes i et kjøretøy, er et barn for mye, uansett hvor. Og opplever du den traumatiske påkjenningen det må være å oppdage et gråtende barn i en solvarm bil. Spark inn vinduet og berg barnet, deretter bør du ringe politiet.

I 2012 var det en glovarm sensommer over store deler av USA. Da omkom 8 barn i varme biler, bare den første uken av august måned.

Barn som opplever sine siste timer på denne måten, blir faktisk kokt levende.

Temperatur i bil:

Temperatur uteSkygge/solTemperatur i bil
08.3014 graderskygge19 grader
09.3018 graderskygge38 grader
10.3020 graderblandet47 grader
11.3020 gradersol58 grader
12.0023 gradersol62 grader
13.3022 gradersol85 grader

Tabellen viser temperaturutviklingen i samme bil, på samme sted, over en tidsperiode på fem timer. Merk at det ikke trenger å være sol ute for at det skal bli farlig varmt i bilen.

Kilde: Mattilsynet

Uansett hvor rask du skal være, skal aldri barn eller dyr bli sittende i bilen, ikke engang om det regner, er vinter eller om vinduene står åpne. Du kan bli forsinket, solen varmer opp en bil på minutter, du leker med uskyldige menneskeliv eller dyreliv – hver gang du er dum nok til å gjøre det. En bil, blir som en bakerovn.

Heldigvis er det ikke meldt om slike grusomme hendelser som er kjent for allmennhet i Norge, der barn har mistet livet på grunn av varmen. I USA derimot, skjer dette alt for ofte.

UP-sjef Runar Karlsen opplyser at politiet får flere meldinger om barn i varme bilder hver sommer. Han mener det er viktig å aksjonere raskt, og bruke de virkemidler som er nødvendige.

NRK.no

I følge det nasjonale sikkerhetsrådet, dør det 38 barn hver år i USA, grunnet overoppheting i bil, gjenglemt av en eller annen omsorgsperson som skulle ha passet barnet. Siden 1998 har mer enn 800 barn mistet livet av samme årsak i USA.

I 2018 var det verste året på mer enn tjue år i USA, da mistet hele 52 barn livet i et parkert kjøretøy, grunnet overoppheting, alderen på barna var fra 7 uker til 5 år. Det er faen meg ikke til å begripe.

Foreldre går altså å handler eller til frisøren, mens barna dør en grusom og smertefull død i bilen, kan det virkelig være mulig? Hvilken forelder er man, om shopping er viktigere enn sitt eget barn?

Slike foreldre burde selvsagt ikke hatt ansvar for noens barn, men heller ha blitt stengt inne for godt, i nærmeste varme badstue, for å selv kjenne på følelsen.

Kilde: NRK.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nakenbilder av datteren din spres på nettet

Nakenbilder av datteren din spres på nettet, hva gjør du da? Man blir selvsagt livredd og forbanna, men det hjelper...

Slik holder du deg frisk!

Slik holder du deg frisk! Sørg for å holde deg i fysisk god form, spis fisk tre ganger i uka,...

Lukk