Slik får du fin rumpe. Om man skal tro på Norges mest omtalte reklamefilm i disse dager, så er det enkelt. Barte ta toget. NSB har gjort det igjen.

Laget severdig og omdiskutert reklame som omtales i de fleste media. Da har man utvilsomt lykkes.

(Norges statsbaner har ikke betalt for innlegget)

Å lage god reklame er vanskelig, enda du føler du blir bombadert med reklame over alt. Det er for så vidt en riktig opfattelse. Reklame finnes nesten alle steder folk ferdes. På toget, på TV, om toget og i avisene om reklame for NSB.

Lest? Reklamens makt!

POL reklamebyrå, et selskap eide av multikunstneren Kjetil Try, har truffet blink nok engang. Til stor forargelse for mang en togpendler, som slett ikke ser humoren i ståplasser på toget. For det er nemlig misjonen i POLs siste reklamefilmer.

Ståplass på toget, gir perfekt rumpe.

Slik får du fin rumpe …

Ingen ringere enn Norges beste skuespillere, Aksel Hennie, har hatt regien på NSB-filmene du ser på TV i disse dager.

– NSB er tydelig i sine briefer og utfordringer. Vår oppgave er å gjøre kommunikasjonen interessant, både for de som tar toget, og for de som ikke gjør det. Så idé-arbeidet handler om å finne de innsiktene og historiene som gjør at folk kjenner seg igjen, selv om de aldri for eksempel har bedrevet knipeøvelser på toget, sier tekstforfatter i POL, Janne Brenda Lysø til Kampanje.com.

Janne Brenda Lysø

Reklame koster flesk. TV-reklame, utvilsomt den aller dyreste. Makter reklameselskapet å lage en tekst, banner, annonse, video eller film, som skaper overskrifter i andre medium, får de åpenbart masse gratisomtale.

Spesielt når Norges største nettavis velger å omtale reklamen som ganske frekt.

Når i tillegg bloggere av en viss størrelse omtaler saken, har POL og deres tekstforfattere i samarbeide med NSB gjort alt riktig. All reklame er kanskje ikke god reklame, men det hjelper.

Jo flere som diskuterer innholdet, jo mer gratisreklame får NSB. Jo flere kan være villig til å ta toget, enda det er negativt at du som forbruker kan måtte risikere å stå. På toget.

Du skal ikke se at nettopp en av disse NSB-reklamene, med budskap om fin rumpe, vinner en pris i neste års «gullfisken». Pris for beste TV-reklame på norsk TV. NSB har nemlig for vane og stikke av med disse prisene.

Kilde: Kampanje.com

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Singel? Skyld deg selv!

Singel? Skyld deg selv! Ingen som ikke ikke ønsker det, fortjener å være alene, ensom og singel. Å finne den...

Fifty Shades Darker – nå vet vi hvorfor …

 Valentines Day, medio februar 2017, får vi vite sannheten. Film to av tre eller kanskje fire om Anastasia og den...

Lukk