Slik får du en kjæreste som kan forandre livet ditt for alltid. Du må bare være tålmodig og senke forventingene til et realistisk nivå. Du må gjerne håpe på å møte en kopi av Brad Pitt, men særlig sannsynlig er det jo ikke.

Du bør også legge deg i selen for å vite hva du vil med de aller viktigste spørsmålene. Er du flyttbar, vil du ha barn, skal du fortsette med studiene fine til du er ferdig utdannet pilot? Alt dette bør være konkret og tydelig når du lager deg din unike profil på en seriøs nettside. Som vil ta pusten fra de fleste som leser den.

Lest? På tide med trekant?

Styr unna Tinder, bruk heller seriøse nettportaler som har ekte mennesker med ekte meninger, som du kan sammenligne deg selv med. Elsker du friluft, turer i skog og mark, sene frokoster i helga og har ribbe på julaften, vil det være en ærlig profil, men da ligner den kanskje på de fleste andre også.

Er du singel?

Skal du skille deg ut i mengden, kan unike og gode bilder av deg selv og dine omgivelser være nøkkelen til å få mange kommentarer og besøk på din profil. Slik får du kjæreste, om du gjør det med flid og hjerte.

Går du rundt og er singel, kan du trøste deg med at det er nær én million andre nordmenn som er i samme situasjon. Noen helt frivillig, men de fleste er på jakt. 

I kjærlighetens regnestykke er en pluss en lik alt, og to minus en lik ingenting.


Mignon McLaughlin

På jakt etter den store kjærligheten mange har en tanke om – hvordan skal være. Personlighet, utseende, om kjemien stemmer og hvordan vedkommende er i senga. Både kvinner og menn er spente på sin neste potensielle kjæreste.

Slik får du kjæreste

Slik får du kjæreste

Utviklingen på sjekkefronten, har utviklet seg i rekordfart siden internettet ble introdusert på åttitallet. Nå kan man finne den rette på nettet via en lang rekke sjekkesteder. I tillegg til apper som nevnte Tinder, som Happn, Sukker og WiMeet blant mange andre og tilbudet er enormt. Vil du finne en kjæreste og legger litt innsats i det – vil du nok lykkes.

Men det er viktig å vite hva du har å tilby og hva du leter etter på samme tid.

Årsaken til at det finnes så mange single, når det aldri har vært «enklere» å finne seg en partner i form av gode verktøy, er ikke lett å svare på. Noen eksperter mener det kan skyldes for høye krav til den man skal leve sammen med. Mange sliter med å finne en som er «bra nok».

Vil du først av alt ha en kjæreste, en å krype inn i armene hos, en og dele gleder og sorger med – en å elske og en å bli elsket av, bør du kanskje senke flere krav.

Hvordan kan man vite at man finner den rette? Det gjør du aldri, dessverre. Man må bare føle seg fram og noen gang klikker man bare, som om man har vært sammen i årevis.

Lest? Slik blir du en bedre kjæreste

Du må forsøke og feile, prøve igjen og håpe det går bedre neste gang, om du feiler. Ved å leve livet som singel og i forhold – får man erfaring, det er derfor lett å tro at man vet, ved å bli stormende forelsket og tro det varer evig.

I det øyeblikket du ser henne for deg, vet du at hun er den rette, fordi det vises på henne, i øynene hennes. Øynene er sjelens speil som gir deg tydelige signaler om at hun er den du har vært på utkikk etter så lenge.

Du kan få hvem du vil om du tør å satse. Hva du sier og hvordan du sier det er helt avgjørende om du lykkesForelskelse er en av de beste følelsene vi mennesker kan ha.

Husker du det første blikket, det første smilet? Husker du det første kysset og den første berøringen? Den første sexen som var både litt skumme, men også så magisk på engang. Den aller første kjærligheten. Den som gjør deg ør, blind og maktesløs, lykkelig og tårevåt på én gang.

Du tenker kun på dette ene mennesket som du har forelsket deg så inderlig i. Du håper det skal vare inn i evigheten.

Lukten i sengetøyet

Slik får du kjæreste.

Lukten ligger igjen i sengetøyet du ser henne for deg foran speilet. Hun skjærer grimaser når hun sminker seg. Du elsker henne med hud og hår, din umistelige kjæreste. Du elsker henne mer enn livet selv Du vil alltid elske henne. Uansett.

Det er noen få øyeblikk, noen magiske dager der hjertet banker ekstra fort, tankene er nesten utelukkende på den utvalgte. Du tenker kun på en ting. Du har ikke matlyst, pulsen slår raskere du venter besøk, det er viktigere enn noen gang å gi et godt innrykk uten å virke desperat. Du er forelsket! Kjenner du deg igjen?

Lest? Bra partner?

Den rette

Å finne den rette som er der for deg uansett, den ultimate kjærligheten. Den som bare varer og varer er alle forunt, alle fortjener å oppleve ekte vare. En gang i løpet av livet. Å være forelsket er den beste følelsen som mennesker kan dele med andre, den helt spesielle. Den som kan bli en klippe for deg i ditt liv.

Tiden går fortere jo eldre du blir, føles det ut som, men uansett alder blir du aldri for gammel til å bli ruset på kjærligheten. Du fortjener å gå vinteren i møte med en som kna være bare din.

Mulig det er en patetisk floskel som er brukt av for mange for ofte for lenge. Men det skrives nå her allikevel av den enkle grunn at det er helt sant. Størst av alt er kjærligheten.

Du burde prøve det du også, det er så fint og kan anbefales på det sterkeste. Det er en der ute i verden for deg også. Garantert.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik går du høst og vinter i møte – best mulig!

Slik går du høst og vinter i møte – best mulig! Alle vet at den norske vinteren har endel utfordringer...

Lukk