Slik får menn bedre orgasme, penisring kan være løsningen! Ca 80% av det du finner på nettbutikker der salgsproduktene er sexleketøy, er for kvinner. Heldigvis øker antallet gode produkter for menn.

Årsaken er at stadig flere menn finner sin egen måte å oppnå klimaks på, både med og uten hjelpemidler.

Penisringer har en helt unik egenskap, og den kan være til hjelp for alle som sliter med ereksjon, har en i gjennomsnitt mindre penis der ringen er med på å løfte både pikk og pung litt fram. I tillegg er penisringen med på å holde ereksjonen lengre, og den forsterker følelsen i penis og gir de aller fleste menn en betydelig sterkere orgasme.

Vargas12.com er bloggen som hjelper deg å strekke dine egne grenser, derfor har vi selvsagt forsøkt en rekke gode produkter, nok en gang levert av Norges ledende sex-leketøy nettbutikk, Erotikknett.no. Her kan også du bestille alt du trenger til deg og din kåte partner.

Slik får menn bedre orgasme, penisring kan være løsningen!

Vi anbefaler menn å handle til henne, og omvendt.

Slik får menn bedre orgasme, penisring kan være løsningen!

– Bestill tidlig i uken, så får dere en deilige overraskelse allerede til helgen, til glede for dere begge. Husk at sex skal først og fremst være godt, legg bort alle leketøy med jevne mellomrom, for så å ta disse fram igjen når det har gått en tid.

Det er med på å pirre sex-livet og gir dere muligheten til å ha et variert og vellykket samliv der sex er vellykket hver gang. For begge.

– En penisring er uskyldig moro, men har en enorm effekt på ham, enten når han har sex med seg selv, eller skal holde ut lenge for hennes skyld. Du finner penisringer med og uten vibrator, prøv deg fram for å finne din favoritt.

Om det er flaut å bruke penisring? Selvsagt ikke, det er bare en vane, og er den med på å gi ditt sexliv en ny dimensjon, er det selvsagt en meget rimelig investering.

– Det faktum at alle dine kommende orgasmer blir forsterket ved bruk av penisring, burde være nok til at alle menn med respekt for eget sexliv, bør ha minst en. Som alltid er smaken så forskjellig, også når det kommer til sex.

Det er ikke sikkert en penisring beriker ditt sexliv, men det kan man som kjent ikke vite før man har forsøkt.

Vi anbefaler å forsøke, den gir en effekt du ikke kan forestille deg, garantert! Velger du en med vibrator gir det også henne en fin opplevelse.

Neste gang dere skal ha sex vil hun mase om at du skal bruke ringen, for begges skyld!

Lykke til!

I samarbeide med Erotikknett.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League- ingen lag fra England i kvartfinalene!

De tre siste sesongene har kun Chelsea og Manchester United vært i blant de siste åtte lagene av de engelske...

Ny manager i Premier League har fått sparken! Lyset har gått på Stadium of Light

Det måtte gå som det pleier å gå når resultatene uteblir. Gustavo Poyet med en fartstid som spiller for Blant...

Lukk