Slik gjør du henne gal etter deg. Menn jakter på damer hele livet. Også når de endelig har fått en i hus. Det ligger som kjent i ryggmargen til alle menn.

Derfor er monogamiet i fare til enhver tid, det ligger ikke i menneskets natur å ha kun én partner hele livet – i hvert fall ikke hos menn. Å være jakt, legge ned byttet for så å markere sitt revir for at hun skal holde seg til han.

Slik gjør du henne gal etter deg.

Dessverre så er det ikke alle kvinner som gidder å være sammen med en skjørtejeger som jakter andre kvinner – når hun er sammen med han. Hun vil naturlig nok være den endte for ham hun elsker, men mannen har denne indre uroen i seg, kanskje mer enn kvinner.

Kvinner ser som oftest etter noen nøkkelkvaliteter hos en mann. Noen menn er velsignet med disse fra naturens side. Men er du som menn flest, må du nok gjøre litt selv for å øke sjansene dine.

Klasse

Førsteinntrykket er svært viktig. Har du klasse og stil oser det selvtillit. Det er allikevel viktig at det ikke er på smurt og kunstig. Det MÅ være ekte.

Slik gjør du henne gal etter deg

.craig via Compfight

Klær er viktig for alle damer. Du må også kunne bære siste mote med klasse, men ikke overdriv. Kjør stil og lukt godt. Vis at du har peiling på klær, få hjelp eller gjør deg kjent med siste mote. Dress er ofte en sikker vinner, men ikke om du jobber som murer til daglig. Det må være en naturlig stil over det du presenterer.

Bad Guy

– Mange kvinner faller for «the bad guys», fordi de tenner på det som er spennende, litt små farlig og uforutsigbart. Greier du å kombinere den stilen, med å ha nok klasse til at hun tenker at du har struktur og orden på livet sitt, så er hun på kroken.

Har du vært i klammeri med lovens lange arm, og kanskje arrestert noen ganger er det ofte et pluss. Noen sår eller arr fra tidligere fighter gjør henne yr.

Mat og Drikke

En hver kvinne er glad i god mat. Hun vil ha sjokolade når hun har mensen. Ja, egentlig hele tiden, men spesielt da. Er du litt over gjennomsnittet god på kjøkkenet så er det en stor bonus. Det er ikke alltid hun forventer nettopp det.

Vær gentleman, server henne det hun ønsker, gi henne komplimenter når dere spiser, la hun bestemme hva dere skal drikke. Tenn masse lys, og prøv etter beste evne å vær romantisk selv om du ikke er det av natur. Kvinner elsker det.

Penger

Penger er et viktig punkt. Du må ikke være mangemillionær for å få den du ønsker. Men det hjelper. De fleste kvinner elsker gaver, dyre gaver og klær. Mye klær. De som nekter for det lyver. Punktum. Derfor er det viktig at du så tidlig som mulig, gir et godt inntrykk med lommeboka. Aldri la henne betale selv, samtidig som at du viser at du har kontroll med egen økonomi.

SEX

Kanskje det viktigste punktet. Her må du levere varene hver eneste gang. Det gjør du med å være tålmodig, lytt til hennes ønsker, men aldri bli en dott .Du må alltid vise at du er mann. Ta henne heller litt for hardt enn for soft.

Du bør kunne bruke flere ting i denne settingen, der kommer både tunge og fingre til sin rett. Kommer hun ofte og nok så er du sjef. Vær allikevel klar over at hun kan fort gå lei, så ha et par ess i ermet om hun skulle forlange endringer.

Ikke kom først!

Barn

Ikke alle kvinner ønsker barn og det må du respektere. De fleste vil velge å bli mor, dette endrer alltid forholdet, derfor bør du være sikker på at du blir ved din hulder. Ingenting er mindre mandig enn en feiging som stikker så snart det lukter litt bæsj og gulp.

Her er det viktig med god kommunikasjon. Skal det bli familieforøkelse bør det være både kjærlighet og lidenskap nok i bunnen som du er villig til å satse på.

Klarer du flere av disse punktene så blir det dame på deg.

Eller du kan bare la barten gro.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Har du råd til alle julegavene eller stjeler du de?

  Mange elsker å gi bort julegaver. Noen tar seg kreditt for å få råd til alle. Andre stjeler gavene...

Dagbladet snart større enn VG både på nett og papir

Verdens Gang, best kjent som VG mister stadig flere lesere til sin argeste konkurrent Dagbladet. Dagbladet.no er allerede større enn...

Lukk