For nordmenn er sommer synonymt med festivaler, musikk, fest, øl i plastkrus og samvær med gode venner. Ruskevær eller strålende sol, sommer betyr knakende god underholdning fra store artister fra- inn og utland.

Vil du kombinere fantastisk natur med deilige toner fra en rekke forskjellige artister, norske og lokale, skandinaviske som internasjonale navn. Da er Trænafestivalen den aller gjeveste. Tenk å lytte til rockerne i Kråkesølv, eller beaten til Admiral P når midnattsola blinker i krystallene langt ute i havet, faktisk hele 33 nautiske mil ligger det et paradis.

Du kan ikke få det beskrevet godt nok, det er ti reiser bedre å faktisk være der. Helgelandskysten, rosinen i pølsa eller kanskje indrefileten av hva norsk natur kan by på. Trænafestivalen går fra 11. 14. juli og du får billetter her.

For å reise på festival er det ikke stort du trenger. En ryggsekk, liggeunderlag og en sovepose, telt satser du på at noen andre har, det går fint å sove ute i sommernatta, om du må. Sørg for å ha nok penger på to forskjellige bankkort, ta med tannbørste, medisiner og godt humør samt gode sko og støvler, en regnjakke og en ekstra genser.

Opplevelsene du skal oppleve, enten du velger deg Norge, Sverige, Danmark, Tyskland Belgia, Frankrike, Nederland eller USA. Det finnes en god festival – hver eneste dag gjennom hele sommeren, faktisk er det opp til deg å legge kabalen. Skriv en god reiseforsikring og husk pass. Og kondomer.

Slik reiser du på festival i sommer!

Det viktigste du bringer med deg på tidenes festivalsommer, er en positiv innstilling til å møte nye mennesker, enten de er lokale innfødte eller turister som deg selv. Byr du opp til dans, dype samtaler i sene nattetimer eller i dokø på Månefestisvalen i Gamlebyen – eller på jazzfestivalen i Molde, klart du får venner. Kanskje venner for livet, faktisk.

Slik reiser du på festival i sommer!

Oslo alene, har en hel haug med gode arrangementer i sommer. Vi nevner like godt i fleng, siden du er så smart å ha klikket deg inn på denne bloggen, merk deg navnet, Vargas12.com, først som sist:

  • Fredag 7. juni på Kontraskjæret, Retro live 2019
  • Fredag 7. juni John DEE, In The Woods
  • Fredag 14. juni Postgirobygget og DDE, sommerkonsert på Tårnet
  • Fredag 21. juni VG-lista Top 20, Rådhusplassen
  • Vi foreslår for deg, at du velger ut i fra Ticketmaster, og ser hva Oslo har å by på sommeren 2019, det er minst 10 arrangement, hver dag.
  • Her er det 10 festivaler til du kan peile deg inn på, flere av disse er også utenfor Oslos-gryta.
  • 6. – 10. august Tøyenparken, Øya-festivalen

Husk at det kan være vanskelig å slå opp telt i Oslo-sentrum, se etter egnede steder som er for turister med behov for camping-fasiliteter.

Sommer med sol i ørene. Fra sommerferiens begynnelse, om du er student eller i fast jobb, du har all grunn til å glede deg. Norge har utvilsomt blitt en tungvekter innen festivaler og musikk-relatert underholdning. I år er det kanskje flere gode festivaler spredt rundt om vårt langstrakte land. Store og små begivenheter du bør besøke.

Sørg for å reise sammen med andre, så kan dere sove på omgang. Du får det beste ut av en festival om du bestiller billetter på forhånd. Da slipper du lang kø ved inngangen og kan få med deg alt allerede fra start.

Ha dine verdisaker på et smart sted, ikke i en ryggsekk på ryggen, men tett inn på kroppen, ellers kan du bli blakk før du rekker å høre første låt, dessverre er det mange uærlige sjeler der ute som gjerne vil finne ut av hva du har med deg i din bagasje.

Vi vil nok engang anbefale Roskilde-festivalen i Danmark, om du ikke har opplevd denne festivalen tidligere, dette er en proft happening som publikum reiser til fra hele kloden, gang etter gang.

Sommeren 2019 er intet unntak, sett av 29. juni – 6. juli. Denne festivalen i Roskilde, har kunst, mat, drikke og musikk på programmet, men dette er sannsynligvis den råeste festen du har vært på – noen gang. Problemet for alle de uten billetter, det begynner å bli veldig utsolgt, dessverre.

Du har bare noen dager igjen til å få kabalen for sommeren til å gå opp, selg alt du eier og har, om du ikke har oppsparte midler, det kan bli en dyr affære. Ikke alle gjør som NRKP3 og VG, og gir folket gratis-underholdning én hel dag, som på VG-lista, du må nok betale, stort sett ellers.

Ikke drikk mer alkohol enn du kan ta vare på deg selv, pass deg for forelskelsens rus, og husk at det alltid er en morgendag som venter på deg og nye konsertdager som kommer. Ikke svi av alt kruttet på første dag.

God fornøyelse!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Følelsen etter trening …

Følelsen etter trening kan for noen sammenlignes med lykkefølelse, som under eller etter en solid orgasme. Kroppens egne dopingmidler settes...

Lukk