Slik sprer du budskapet ditt! Om du har noe du skal selge, bruker du de rette kontaktene, der folk ferdes, for eksempel via sosiale medier, Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og andre plattformer hvor folk ferdes.

Å annonsere i TV eller i aviser, koster fortsatt flesk, blir sett, men mange spør seg om prisen er verdt det. Å få en annonse med lenker på gode nettsider som leses av mange, kan være like effektivt. Om du har et budskap du ønsker å formidle, et produkt å selge, snakk med oss som vet hva som skal til.

Vi lover at du vil bli sett og vi lover at du får respons på din artikkel. Vi skriver gjerne teksten for deg, om du ikke vet hvordan artikkelen skal formes og publiseres, slik vi har gjort det for en rekke kunder – helt siden 2010, på Vargas12.com.

Markedsføring er ingen kunst, men det er et par ting man skal være oppmerksom på i prosessen, for å nå ut til mange nok og selge mest mulig.

Et spørsmål: Hvilken butikk tror du selger mest, den som er halv full av forskjellige varer og produkter, eller den som bogner over av varer, hvor enn kunden snur seg. Odd Reitan, Kolonialmajoren, sa en gang: “Jeg vil at kundene i Rema skal føle seg overfalt av varer, hvor enn de går i butikken.”

Remasjefen har skjønt det. Varer selger, mye varer selger mer.

Slik sprer du budskapet ditt!

Det er åpenbart ikke enkelt å overføre et slikt poeng til en annonse, eller en artikkel med lenker til et bestemt produkt. Her må det være teksten som er så iøynefallende at leserne blir så nysgjerrig at de tvinges til å klikke på lenken.

Slik sprer du budskapet ditt!

Hva sosiale medier angår, er det selvsagt bedre å ha så mange annonser med lenker som mulig, for å nå titusenvis av kunder samtidig. Særlig om lenkene handler om et spesifikt produkt som er sesongbetont. Selges produktet gjennom hele året, faller denne haken vekk og man kan annonsere eller lenke til produktet uten stopp.

Faste lenker på hovedsiden koster litt mer, men er av så stor betydning, at det er verdt å investere i det. Da vises artikkelen med lenkene på alle av nettstedets sider, til samtlige lesere av alle artiklene – hver gang. Snakk om Kinderegg.

Coca Cola bruker milliarder på markedsføring fortsatt, enda det er blant de meste kjente merkevarene på kloden og har vært det i mange år. Uansett hvor du snur deg, særlig i USA ser du en annonse, et skilt eller et banner med den velkjente logoen til verdens mest kjente sukkerdrikk.

Den harde markedsføringen over mange tiår har båret frukter gjennom generasjoner. Derfor er Coca Cola på linje med Google, Apple, Amazon og Microsoft markedsledende som næringsmiddel og merkevare – over hele verden.

Tenk om du som nettstedseier, hadde de samme økonomiske musklene som et av disse kjente merkene, da snakker vi lesertall da. Selvsagt er det utopi, men den som gir seg har tapt. Du må ikke gi opp. Det finnes norske genier som har lykkes globalt. Et eksempel er født i Molde.

Bare se hva den norske forfattere, Jo Nesbø har klart gjennom mange år som Norges mest selgende skriver. Han er ikke bare størst i Norge, men i et så vanskelig land som Storbritannia, ligger Nesbøs bøker på topplistene og har gjort det samme etter flere utgivelser. Det er bare imponerende.

Å lykkes med å tjene mye penger gjennom salg av produkter, varer eller tjenester i inn- eller utland er komplekse saker. Vi nøyer oss med å skrive om det og gi våre beste kunder det beste tilbudet, gjennom å skrive gnistrende tekster til en billig penge og publisere disse på vårt nettsted.

Hva det koster? Det kommer an på hvor lang artikkelen skal være, om den skal ha flere lenker og om artikkelen skal ligge sentralt plassert på bloggens hovedside i høyre kolonne. Som kunde er du sjefen, vi forsøker å tilfredstille alle behov.

Har du et budskap eller et produkt å markedsføre, kan vi sannsynligvis hjelpe deg til å lykkes, og vi er sikker på at du blir fornøyd med resultatet. Ta kontakt i dag.

Vi vet dette virker fordi våre kunder kommer tilbake igjen og igjen, for å publisere nye spennende blogginnlegg og artikler. Noen ganger skriver de selv, andre ganger ønsker de å få hjelp med teksten. Vi blir alltid enige om pris fordi tilfredse kunder som føler de blir sett og hørt, samtidig som de får igjen for sine investeringer – vil ofte kjøpe samme produkt på ny.

Sannsynligvis vil prisene våre overraske deg, om du velger å sammenligne hvor mye du må betale for en annonse i et magasin, et tidsskrift eller en avis, for ikke å snakke om i TV.

Dessuten er de samlet på et sted, dine potensielle kunder – nemlig i sosiale medier. Vi bruker betydelige beløp på å markedsføre våre betalte artikler, nettopp for å sikre våre kunder den aller beste effekten.

Vargas12.com kan ikke sammenligne seg med verken Mercedes, Coca Cola eller Amazon, men vi vet hva som skal til for å lage gode artikler med nyskapende innhold, som får kundene til å lese med interesse og derfor klikke på dine linker.

Har du spørsmål er det bare å fyre avgårde. Vi svarer alle.

Bruk vår e-post-adresse, vårt nyhetsbrev og våre kommentarfelt. Vi lover å levere – hver eneste dag. Våre beste kunder har stor tillit til oss, er du den neste?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kjøttfri tirsdag!

Kjøttfri tirsdag er et tiltak vi synes er fornuftig, ikke bare på grunn av miljøhensyn, men at du kan faktisk...

Lukk