Dessverre så er det norske samfunnet slik at du som singel ikke kan få lån på normal måte om du ikke har store en solid egenkapital, eller rike foreldre som er villig til å kausjonere for deg.

Alle norske banker forlanger at man må være fler som står som ansvarlig for et lån fordi de vil ha solid sikkerhet for de penger de låner ut til sine kunder.

Nå har FINN.no og Dine penger.no laget en nettportal der du kan få hjelp til å søke lån. Ikke i en bank, men tre banker samtidig.

Får man plutselig mer penger mellom hendene enn normalt kan det være smart å få betalt de dyreste små-lånene fra kredittkort først. Kjedelig, men smart.

På Penger.no kan du som kunde søke om boliglån eller finansierningsbevis.

Faka om Penger.no:

“Penger.no AS (org nr. 997 215 796) ble etablert i juli 2011 og eies av FINN.no AS (70%) og Dine Penger AS (30%).

Vi er stolte av å være en del av Schibsted Media Group, et ledende skandinavisk mediekonsern med virksomheter i 25 land. Schibsted Media Group’s andre norske datterselskaper, utover FINN.no og Dine Penger, omfatter blant annet VG, Aftenposten, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og Fædrelandsvennen.

Penger.no genererer inntekter ved å formidle den informasjonen som du selv legger inn i skjemaene, til den eller de bankene du selv velger. Vi har derfor ingen interesse i hvilken bank(er) du velger, eller om du faktisk velger å etablere et kundeforhold med en av bankene.”

– Du skal alltid ha egne meninger om det meste, også når det gjelder egen økonomi. Det er kun ditt ansvar å sørge for at du kan betale for deg, og å klare å finansiere egen bolig enten om du leier eller kjøper.

Din økonomi er kanskje det viktigst du holder orden på gjennom livet. Slurver du, og bruker mer enn du tjener, eller bruker andres penger på en måte der du kommer etter med å betale tilbake, så vil det skape problemer det kan være vanskelig å komme seg ut av.

Penger.no er i samarbeide med mange banker. Men det er all grunn til å nevne at den banken som har kommet best ut av samtlige, både på renter, kundevennlighet og på pris. Skandiabanken.no ikke er med i dette.

Det er opp til deg å velge.

 

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Video- Dette kan skje deg om du skriver tekstmeldinger bak rattet

https://www.youtube.com/watch?v=muHElaDqnZM Dessverre så skjer det alvorlige ulykker i trafikken fra tid til annen. Alle foreldre er livredde for at det...

Lukk