Sliter du med å være mann? Norske kvinner vil ha menn i ordets rette forstand, ikke en fyr med utelukkende myke trekk som snakker henne etter munn og dilter etter henne hvor hun enn går. En mann må kunne vise at han er nettopp det.

Kjenner du deg igjen?

Moderne par er mer likestilt enn tidligere, men det er fortsatt kvinner som styrer i hjemmet og mannen som styrer i garasjen. Hun har ofte hovedansvaret for vask av hus og klær, men hun gir beskjed til han om ting hun trenger hjelp til.

Noen menn er gode på å hjelpe til, andre menn gjør alt de kan for å slippe. De fleste par har funnet sin plass i forholdet, som minner stadig mer om et samarbeidsprosjekt der man må være villig til å gi og ta litt hver for å få det til å fungere.

Problemet er at det er stadig fler menn som synes det er ok å være “husmor”, gjøre innkjøp, lage middag og la kvinnen gjøre yrkeskarrière i stedet.

Man kan kanskje si at myke menn er en styrke for menn generelt, men ikke om mannen bare er myk og glemmer å være mann.

For 1000 år siden var det mannen som bestemte det meste. Han slo sin partner med klubbe og dro henne etter håret hvis han vil ha seg et nummer, sannsynligvis spurte han ikke engang om det var greit.

– Hadde han gjort det samme i dag ville han ha blitt stemplet som kvinne-mishandler og politianmeldt. Heldigvis. Dessverre så er det stadig fler menn som ikke engang tør å legge an på sin partner fordi han er redd for å bli avvist.

Norske kvinner er selvstendige, kåte, sexy, og yrkesaktiv. Det kan bli for mye for noen og enhver.

Sliter du med å være mann?

– Den moderne mannen sliter litt med å tilpasse seg et samfunn der kvinnen ikke lengre bare er likestilt, men i ferd med å gå forbi mannen på fler felt i samfunnet. Det faktum at hun har nattbordskuffen smekkfull av sex-leketøy med overdimensjonerte latex eller silikon-pikker, hjelper vel ikke akkurat på den dårlige selvtilliten til stadig fler norske menn.

Sliter du med å være mann?

Skjønnheten har vi kvinner for at mennene skal elske oss, dumheten for at vi skal elske mennene.

– Mange menn tror at det å involvere seg i det som tidligere har vært kvinnens domene – og å vise følelser – er å være svak. Men det er faktisk det motsatte. Den som tør å vise seg fram på alle områder er snarere sterk, fordi det kreves mot å stå for noe og å vise seg sårbar og usikker.

Allikevel er det forskjell på å være myk og være dott. Menn bør vise at de kan være med på en diskusjon uten å bli sint og løfte hånden.

-Menn bør kunne gi sin kvinne den orgasmen hun fortjener, og i tillegg vaske hus og skifte bæsje-bleier. For så å gå ut og reparere bilen hennes før hun skal å shoppe sammen med venninnene sine.

Det er ihvertfall kravet til den moderne norske mann.

Den moderne mannen bør kunne det meste, helst til en hver tid- og når det passer kvinnen best.  I tillegg være mann nok for henne når hun trenger det som mest.

– Smarte menn lar kvinnen få frie nok tøyler til at hun føler seg verdsatt, elsket og viktig. Samtidig som han viser at han bestemmer når hun lar han få lov til det og ikke.

–  Ikke bruk tid på å krangle om bagateller, la henne få bestemme det du som mann ikke synes er viktig. Lær å føy deg i krangler, man trenger ikke være dott for det. Det kan heller være riktig klokt.

Så tar du som mann, som egentlig bestemmer, de viktige avgjørelsene.

Be a real man, and keep your woman!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tror du kona DI er gærn? (video)

Dette er et deilig bevis på hvor fullstendig motbydelig noen kvinner kan være om de ikke får det som de...

Lukk