Slutt mellom stjerneparet! Dessverre er det sant. Marthe og Fredrik har gått hvert til sitt. De er ikke lenger kjærester, derfor heller ikke mer, The FML Show. Slik er livet noen ganger, det tar uransakelige veier, når man minst forventer det.

Du som har fulgt stjerneparet via deres meget populære YouTube-kanal, The FML Show gjennom det siste året og vel så det, er sikkert skuffet over at din favoritt-duo på videonettstedet er lagt ned, men fortvil ikke. Slutt mellom stjerneparet!

Lest? Slik sprer du budskapet ditt!

Begge to, hun og han, Marthe og Fredrik vil forsøke å følge opp sin fanskare ved å gjøre det som de har gjort fram til nå, underholde sine fans, via hver sin kanal på YouTube.

Her finner du Marthe sin adresse og nye kanal på YouTube. Ikke glem å subscribe ved å trykke på den røde bjella, oppe til høyre – dette kan du ikke sant?

Slutt mellom stjerneparet!
Copyright Foto: Marthe Ek Teige

Slutt mellom stjerneparet!

Og her finner du Fredrik sin nye kanal.

Å finne kjærligheten er ikke alltid enkelt. Det er derfor så fantastisk, fint og deilig når det først skjer, men desto verre når bruddet er en realitet. Å ha kjærlighetssorg kan sammenlignes med å sørge over noen som døde brått.

Så ille er det faktisk.

Kjærlighetssorg – kan du dø av det? Nei du kan ikke dø av kjærlighetssorg, men du kan føle på smerten som om det ikke er noen grunn til å leve mer, akkurat i de første timene, dagene og ukene du har fått ditt livs verste beskjed. 

Det er slutt. Det er over, den du trodde du skulle leve med resten av livet, har valgt en annen vei. 

Den følelsen er det ingen som unner engang sin verste fiende. Kjærlighetssorg er og blir smertefullt, men det går over etterhvert. Noen trenger måneder andre år for å komme over bruddet med sitt livs store kjærlighet.

Kjærlighetssorg

Tankene handler ofte om årsaken og veien videre i eks-kjæresten, og eget liv. Hva gjør du om du ser vedkommende med en annen? Hva skjer om du konfronterer henne eller han med bruddet og du sier det rett ut at du ønsker å prøve igjen?

Du gråter dine salte tårer, du kjenner lukten på puta, minnene strømmer på. Hvorfor gikk det så galt? Du lover at det skal bli store endringer og det til det bedre- kan du leve med å krype for å få det som du vil? Kan du være i et forhold på nåde?

Mange er kanskje villig til å gjøre alt for å unngå et brudd.

Noen velger å grave seg ned, beholde kjærlighetssorgen som et anker rundt livet i dager, måneder noen ganger år. For andre er det ikke noe ekstra bryderi, man går videre i livet, nesten som om ingenting har skjedd.

Vi vet at både Marthe og Fredrik er lei seg for det som har skjedd og at bruddet er endelig. Men vi vet også at begge brenner for det de er så gode på nemlig å underholde sine fans med gode, morsomme, alvorlige og hysteriske videoer.

Vi vet også at begge disse fantastiske unge menneskene vil finne seg en ny kjæreste når tiden er inne. Det vil du selvsagt ikke gå glipp av og bør derfor allerede idag, sørge for å følge dem begge på deres nye kanaler.

Stjerneparet

Du synes kanskje det har gått vel fort i svingene, fra å være et vellykket par til å ikke være sammen mer? Vel, det er ikke alt som passer på film, paret har forsøkt å finne ut av problemene sine, seg i mellom, uten å filme det. Men stjerneparet valgte til slutt å finne veien videre på egenhånd.

Hvilke type sjanger vil Marthe og Fredrik legge seg på, hvilke gjester vil de velge å ha med, vil de filme om de finner nye venner, kanskje ny kjæreste på sikt, kanskje blir den ene eller begge størst i Norge på YouTube?

Det er en god grunn til å følge dem begge via deres respektive kanaler – i lang tid. Vi vet at det kommer store overraskelser det kan være verdt å vente på.

Vi ønsker å benytte anledningen til å ønske Marthe og Fredrik, masse lykke til i framtiden, vi lover å følge dem videre – begge to. Takk for alle minnene dere gav oss med The FML Show.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik handler du billigere mat!

Slik handler du billigere mat som gjør lommeboka fetere. Men det er ikke på matinnkjøp du sparer mest penger, det...

Lukk