Vi følger de nye store YouTube-erne, Marthe og Fredrik tett, og ny video ute nå, ser ut til å være av det dramatiske slaget – er det slutt alt? 

YouTube er den nye scenen for unge i sosiale medier, og de aller beste får tusenvis av følgere på kort tid. Nå bør du zoome deg inn og se hva det unge paret finner på. Du kommer til å le og gråte, til og med bli litt forbanna og kanskje litt rørt?

Alt henger sammen med hvor godt innholdet går med de som ser på – endelig en duo, et par, et show, som går litt lengre enn de fleste andre.

Marthe – Foto: Copyright privat

Vi er så heldige å få være nære samarbeidspartnere med Norges nye YouTube-stjerner. Alt vi kan gjøre, er å anbefale deg til å følge stjernene i «The FML Show» og abonnere  på deres YouTube-kanal.

Dette er nemlig showet hvor alt kan skje, men er det slutt mellom kjæresteparet, blir det jo også den siste videoen deres … Følg med!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lovleg er SKAM-etterfølgeren!

Lovleg er SKAM-etterfølgeren! "Lovleg", altså 'lovlig' på godt norsk er den direkte oppfølgeren fra SKAM-serien, men gleder du deg til...

Premier League – kun åtte kamper igjen …

Endelig er landskamp-pausen over, en ubetydelig privatlandskamp mellom England og Italia på Wembley, så kan vi sette fokus mot den...

Lukk