Smellvakre Sarah Snook til Norge. Du kjenner henne best i rollen som sexy arving i den prisbelønte serien “Succession“. Her spiller hun Shiv Roy, eller Siobhan, som hun ‘egentlig’ heter. Hun er en av fire søsken i den styrt rike familien Roy, der faren, Logan, spilt av Brian Cox, styrer imperiet med jernhånd.

Estimated reading time: 5 minutter

Shiv Roy

Nå skal innspillingen foregå i Norge, i hvert fall deler av sesong fire. De tre første sesongene finner du på HBO, og produsenten heter Mark Mylod.

Les også: Leter du etter drømmedama?

Men det er altså denne smellvakre Sarah Snook vi ønsker å skrive om i denne artiklene. Den australske skuespilleren er stor stjerne i USA, men også hjemme i Australia. Hun har spilt i flere filmer, deriblant, “The Dressmaker“, “Steve Jobs“, “The Glass Castle” og “Pices of a Woman“.

Om det er hennes glitrende jobb som Shiv Roy, i familie-dynastiets dramatikk, eller om det er hennes røde hår og melkehvite hud, er vi ikke sikre på.

De røde leppene og de hvitene tennene, små brune fregner på den perfekte huden, gjør henne bevisst sexy – og hun spiller selvsagt på det. Smellvakre Sarah Snook til Norge, på HBO kan du se de tre første sesongene av suksess-serien, “Succession.”

Sarah Snook spiller på sex og vet hun er deilig, og ter seg som en diva som Shiv Roy, og fortjener en Oscar for det. Ikke bare fordi hun er jævlig sexy, men fordi hun i tillegg spiller så godt.

Hun er hard mot brødrene sine, slem mot ektemannen, men smart mote faren sin. Altså, hun er kvinne og smartere enn resten av familien.

Denne serien er populær over hele kloden. Har du ikke sett “Succession” anbefaler vi den på det varmeste, om du tåler bannskap, løgner, dramatikk, utroskap og mye forretnings-prat. Da er dette serien for deg.

Nå kommer altså Shiv og den skrudde familien hennes til serieopptak i Norge.

Waystar Royco

Sarha Snook har tre brødre, hun er nest eldst, men har en krevende rolle som eneste kvinne i dynastiet. Logan Roy, altså faren, er en skikkelig drittsekk som ikke bryr seg om noe eller noen. Annet enn sitt eget imperium og pengene som hører med det.

Mulig Logan bryr seg bitte litt om datteren Shiv, men det er kun fordi han selv begynner å bli gammel. Og ikke makter alle oppgaver som kreves som konserndirektør i et medieimperium, som Waystar Royco.

Logan ønsker tilsynelatende å trekke seg tilbake, men vet ikke hvilke av de fire etterfølgerne han skal velge som øverste sjef.

«Succession» er en amerikansk dramaserie. Den handler om den rike og dysfunksjonelle Roy-familien, som leder et medieimperium.

VG.no

Shiv mener hun er best kvalifisert og har erfaring fra drift av selskapet, siden hun har vært assistent for sin far. Brødrene mener hun er uegnet, fordi hun er, kvinne, ja, du gjettet riktig. Men brødrene Kendall, Roman og Connor, er heller ikke særlig enig om hvem av dem som skal ta over som CEO etter sin far.

Dramaet er til å ta og føle på gjennom episodene, sesong for sesong, dette bør du faktisk få med deg. Fordi psykopaten Logan, blir heller sittende som sjef, til tross for at legene hans har anbefalt ham å jobbe mindre.

Når Kendall, nest yngste bror av Shiv, forsøker å ta makten fra Logan, smeller det.

Underholdning

Hva ka være underholdende i at et familie forsøker å ødelegge for hverandre, for å komme lettest til makten og pengene, tenker du kanskje? Vel, hvorfor ser du på at kjendiser eller ukjente mennesker krangler og baksnakker hverandre på Farmen?

Les også: Underholdning er mer enn bare Netflix

Eller hvorfor ser du på Paradise Hotel? Hvor det ikke er annet enn puling, drikking, krangling og baksnakking? Jo, fordi det er det som er greia, det er underholdning som folk liker å se på. Ekte mennesker i en type reality-setting, som de kan kjenne seg igjen.

Svært få har jobbet i en gigantisk mediekonsern med en gal sjef på toppen, men intrigene og maktkampen er den samme. Enten det er Jørgen Hattemaker eller Kong Salamo som bestemmer. Vi lar oss underholde av dramaet.

Smellvakre Sarah Snook til Norge for å spille inn fjerde sesong av TV-serien, Succession.

God underholdning er ofte om og med mennesker, enten fiksjon eller virkelighet. Om man kan plassere seg selv i én eller flere roller, så fenger det.

Vi ble “forelsket” i smellvakre Shiv Roy i Succession. Fordi hun spiller så innmari bra, og er så sexy at hun kan spises med sugerør.

Vargas

Pin It on Pinterest