Hva skjer den dagen vi oppdager en ny planet der det fort blir klart at det bor skapninger som kan ligne på mennesker? Sender vi en komité som skal si noen velvalgte ord på vegne av menneskeheten?

– Et av de viktigste spørsmål menneskeheten i årtusener har lurt på, kan være nærme seg med stormskritt. NASA og deres eksperter har nylig uttalt at det nå er kun snakk om tid, og ikke om det blir oppdaget en beboelig planet med en type livsform som vi kjenner det.

– Man er rimelig sikker, hos NASA og alle andre eksperter som sitter inne med viktig info rundt det som oppfattes som vårt nabolag i universet. Melkeveien. At det er kun snakk om tid før man finner en planet, så lik vår Tellus, at det er stor sjanse for at det også er liv der.

NASAs Kepler-teleskop forteller oss at at det er mange planeter i Melkeveien. Faktisk så mange som 17.000.000.000 bare på størrelse med vår planet. Det er altså svært mange å velge mellom.

– De fleste er nok dessverre, eller kanskje heldigvis ikke beboelige da de stort sett har en for varm eller kald overflate. De kjemiske og geologiske forholdene på en planet for at denne skal være beboelig, har også mye å gjøre med billigenhet i forhold til en varmekilde lik vår egen sol.

Faktum er, at det med stor sannsynlighet i overskuelig framtid å kunne besøke en planet der det skulle være muligheter for intelligent liv. Om ikke det plutselig kommer en overraskende beskjed fra «Land Roveren» som fiser rundt på Mars og tar bilder og filmer på den røde planeten.

Ser du for deg overskriftene? «Pub funnet på Mars, Marsboerne i ekstase over å få besøk!»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m2wXPWI3Pok[/youtube]

Hvilken type livsform som eksisterer på en beboelig planet, er det viktige spørsmålet etter det faktum at en slik planet er funnet.

Gud, skapte ikke universet, det var tidenes eksplosjon, det såkalte «Big Bang» som forårsaket at alt ble til, og da menes det faktisk alt. Absolutt alt man kan forestille seg ned til det minste atom, ble til i denne enorme eksplosjonen.

– Når man endelig har oppdaget et slik fenomen som en planet med kanskje menneskelignende skapninger, så er det litt spennende å vite hvordan de lever, hvordan de formerer seg, hva de lever av osv.

Har de parabol, spiller de kort, har de evnen til å glede seg over en kald pils en varm sommerdag, reiser de til syden så snart de får en sjanse, akkurat slik vi lever våre liv?

Neppe, og ikke er det sikkert de er spesielt vennligsinnede heller.

– Kanskje de blir skikkelig forbanna over at vi er på planeten Tellus, har oppdaget deres planet, også har de utviklet våpen som er mange ganger farligere enn atomvåpen, så vil de sikte på kloden vår, også….

Kanskje det ikke er så dumt om vi venter litt med å finne en beboelig planet med en slags livsform som vi ikke vet så mye om?

Alt tyder på at tidene som kommer vil bli de mest spennende i universets og menneskehetens historie. Man kan selv velge om man vil glede eller grue seg.

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tone Damli i alle kanaler- bruker vaselin på brystvortene…

Viktig beskjed til det norske folk, Tone Damli (24) bruker vaselin på brystvortene i følge Norges største nettsted VG.no. Ingen...

Paradise Hotel 2013 kommer snart på TV3

Er du hekta på "Paradise Hotel?" Da er du ikke alene og du har ikke lenge igjen å vente heller. ...

Lukk